Televizyon
03 Tem 2016 16:09 Son Güncelleme: 04 Mayıs 2020 18:57

Love Island'da skandal!

İngiltere'de çok sevilen Love Island yarışmasında iki yarışmanın ilişkiye girdiği görüntüler 10 dakika boyunca sansürsüz bir şekilde yayınlanınca tepki çekti.

İngiltere'de yayınlanan Love Island adlı reality şov ilişkiye giren yarışmacıların görüntülerini yayınladığı için eleştiri yağmuruna tutuluyor. Telegraph gazetesinin haberine göre yarışmacılar Emma-Jane Woodham ile Terry Walsh’un ilişkiye girdikleri görüntüler 10 dakika boyunca ITV kanalında yayınlandı.

Görüntülerin ardından tepki çeken kanal çok fazla şikayet aldı. Kanal bu görüntüleri sansürsüz yayınlayarak gençler üzerinde oluşabilecek olumsuz etkileri gözardı etmekle suçlanıyor.

İngiltere'nin RTÜK'ü Ofcom ise programa ilişkin  şiddet konularında şikayetler aldıklarını ve araştırma başlattıklarını açıkladı. İngiltere'de reality şovda ilişki ilk kez yaşanmıyor ancak ilk kez bir tv kanalı bu görüntüleri sansürlemeden yayınlıyor. 


Aynı programda geçtiğimiz hafta Terry Walsh, Malin Anderson (23) ile diğer yarışmacıların önünde birlikte olmuştu.

Daha önce de Britanya Güzellik Kraliçesi Zara Holland, programda ilişki yaptığı için tacından olmuş; olay, sadece İngiltere’de değil, tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı.