Televizyon
17 Haz 2010 09:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:23

LOST'UN YILDIZINDAN GAF ÜSTÜNE GAF! İSTANBUL'A 'CONSTANTIN' DEDİ!

Lost'un iki ünlü oyuncusu canlı yayında Cüneyt Özdemir'e konuk oldular. Özdemir ile dizide Sayyid Jerrah karakterini canlandıran Naveen Andrews arasında geçti.

Lost'un iki ünlü oyuncusu CNN Türk ekranlarında canlı yayında Cüneyt Özdemir'e konuk oldular. Sayyid ve Jin dizinin çok tartışılan finalini yorumladılar, İstanbul'a olan ilgilerini anlattılar.

Lost bitti ama yankıları sürüyor. Dizinin oyuncuları attıkları her adımla diziyi gündemde tutmaya devam ediyor. Lost'un iki yıldızı şu günlerde İstanbul'da olunca medyanın da yoğun ilgisine maruz kaldılar. CNN Türk ekranlarında Özdemir'e konuk olan  ünlü oyuncular final bölümünün çok da kötü olmadığını savunurken topu taca etmeyi tercih ettiler.

Programdaki en ilginç diyalog Cüneyt Özdemir ile dizide Sayyid Jerrah karakterini canlandıran Naveen Andrews arasında geçti.

Andrews İstanbul için fikirlerini anlatırken Constantin dedi, Özdemir 'Constantin değil artık İstanbul' diye düzeltti. İstanbul'da en çok Bizans mimarisini merak ettiğini söyleyen ünlü yıldız umduğu kadar eser göremediğini ekledi.

Özdemir yine müdahele ederek Bizans'tan sonra yüzyıllarca süren bir Osmanlı dönemi olduğunu ve çok önemli mimari eserler bıraktığını söyledi.