Gündem
09 Eyl 2012 15:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:07

LİG TV'DEN ÖYLE BİR TRANSFER TEKLİFİ ALDIM Kİ! RIDVAN DİLMEN KONUŞTU!

Rıdvan Dilmen, "Bana yapılan eleştirilerle yorumculuk hayatımı bitirmek istiyorlar ama 15 kanal peşimde" dedi

Rıdvan Dilmen, Aziz Yıldırım’a verdiği ’tam destek’ ve Fenerbahçe lehine yaptığı yorumlardan dolayı çok eleştirildi.  Mesleğinde objektifliğini kaybettiği iddia edilen Dilmen, eleştiriler için "Bu söylentiler yorumculuğumu bitirmek adına kasıtlı olarak çıkarıldı. Ama geçen hafta Lig TV’den 16 milyon dolarlık bir teklif geldi. Bugün NTV’yi bıraksam 15 kanal teklif eder. "diyor.

İşte Rıdvan Dilmen’in Zaman gazetesinden Reyhan Gül’e verdiği o röportaj...

LİG TV 16 MİLYON DOLAR TEKLİF ETTİ
NTV’yi Fenerbahçe TV2 gibi kullandığınıza yönünde eleştiriler var. Yaptığınız yorumların objektif olmadığı düşünülüyor.
Lig TV, 15 gün önce 16 milyon dolar teklif etti. Şu anda NTV’den ayrılsam 15 tane kanal transfer teklifi yapar. Demek ki bilgime, tecrübeme ve yaptığım yorumlara inanıyorlar. Tamam Fenerbahçeliyim, tarafım ama objektifim. Fenerbahçe’de oynamışım, kaptanlık yapmışım, antrenör olmuşum, bu kulüpten ekmek yemişim... Taraf olmamam mümkün mü? Tarafım ve bundan da hiç rahatsız olmam.

NTV’DE ÇOK MUTLUYUM
Fenerbahçe’nin sportif direktörlüğüne getirilmenizle ilgili yorumlar yapılıyor.


Ne Fenerbahçe’nin böyle bir teklifi ne de benim bir böyle bir beklentim var. Böyle bir kamuoyunu "Rıdvan Dilmen yorumculuğunda tarafsızlığını kaybetmiştir." imajı yerleştirmek için oluşturdular. Sekizinci yılımdayım. NTV’de çok mutluyum. Bir gün "Artık senden memnun değiliz" derlerse buna da saygı duyarım. dedi.