Gündem
20 Ağu 2011 00:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:42

LİG TV - TFF GÖRÜŞMESİNDE HERKES BİRBİRİNE GİRDİ! İŞTE ÇARPICI DETAYLAR! (MEDYARADAR/ÖZEL)

Vatan gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seten Twitter'dan TFF-Lig Tv görüşmesinin detaylarını yazdı. İşte o tweetler...

Vatan gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seten Twitter’da TFF - Lig Tv görüşmesiyle ilgili çarpıcı gelişmeleri tweetledi. Buna göre, yemekte herkes birbirine girdi, kritik tartışmalar yaşandı.

İşte İbrahim Seten’in o tweetleri...

TFF, bu akşam Lig Tv’nin düzenleyeceği iftar yemeğinde süper lig kulüplerine yepyeni bir lig projesi sundu.

Projeye göre; 34 haftalık maratonun sonunda ilk 4 takım, kendi arasında 6 haftalık çift devreli lig oynayacak ve birinci takım şampiyon ilan edilecek. İlk 4’teki takımların normal sezonda aldıkları puanlar bir katsayı oluşturacak ve puantaj oradan devam edecek..

Orta sıralar da kendi arasında karşılaşacak ve avrupa ligi’ne katılacak takım 1-2 kontenjan kazanacak. Aynı sistem düşme potası için de geçerli.

Derbi kıvamındaki maçların fazlalaşması, lig boyu hiçbir takımın havlu atmayacağı düşünülürse ve iyi organize olursa güzel fikir.

Projenin mimarı TFF. Biraz önce önemli br kaynak "kulüplere play-off için ekstra para önerilecek" dedi.

Lig tv-TFF yemeginde kritik tartismalar yasandi ama benim aktarmam yanlis anlasilabilir. Necip Türk medyasina güveniyorum, takip etsinler:)

Lig Tv’nin toplantisi bitti. Herkes birbirine girdi. Ama play-off’lu yeni sezon kabul gördü. Fikstur cekimi salıdan gelecek cumaya alındı

İlhan Cavcav, bugünkü aciklamadan dolayi Galatasaray’ı Kulüpler Birliği’nden ihrac etmeyi önerdi. Ama bu çıkış kabul görmedi.

MEDYARADAR/ÖZEL