Televizyon
13 Eki 2011 16:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:54

KUZEY GÜNEY'E ŞİKE BULAŞTI!

Kanal D'nin fenomen dizisi Kuzey-Güney'in bu haftaki bölümünde Kuzey hedefine ulaşabilmek için hem hayatını ortaya koydu, hem de şike yaptı.

İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Kuzey, hedefine ulaşmak için her türlü fedakarlığı göz önüne alıyor.

KUZEY YİNE POSTA KOYDU
 
Dizinin en dikkat çekicisi sahnelerinden biride Kuzey’in Ferhat’a ulaşabilmek için sokak dövüşü organizasyonunda daha önce nakavt ettiği dövüşçüye posta koyması oldu. Kuzey, Ferhat’ın yerini öğrenebilmek için dövüşçüye bilerek yenildi ve şike yaptı. Hapishanede birlikte yattığı Ferhat’a ulaşabilmek için hayatını tehlikeye atan Kuzey dövüş esnasında bıçaklandığı yere darbe alınca hastanelik oldu.

DÜŞMANIYLA BABASINI GÖRDÜ

Kuzey’in derinden etkileyen en önemli olay ise dizinin sonunda gerçekleşti. İntikam yemini ettiği Ferhat’a sonunda ulaşan Kuzey, Ferhat’la babasını bir arada konuşurken görünce adeta dondu kaldı. Dizinin son bölümden yaşanan bu olay heyecanını önümüzdeki bölüme bıraktı.Güney, hayatlarını değiştiren "o gece"de, Kuzey’in kendini kaybetme sebebinin, Cemre olduğunu anlar. O andan itibaren, Cemre artık sadece sözlüsü değil, aynı zamanda kardeşinin de aşık olduğu kadındır. Bundan sonra Cemre ile yollarına devam etmeden önce, durup düşünmek için, Güney’in zamana ihtiyacı vardır.

Güney’le Cemre’nin arasının açıldığını anlayan Banu hemen harekete geçer, Cemre’yi Güney’in hayatından tamamen uzaklaştırmak için, üvey ağabeyi Barış’tan yardım ister. Kuzey için ise hayat Cemre’den çok ötelerdedir. Normal hayatına devam edebilmek için çabalayan Kuzey’in, daha gerçek sorunları vardır. En zor zamanlarında Kuzey’i hep yanında bulan Güney, ne olursa olsun hayatından çıkaramayacağı tek kişinin kardeşi olduğunu fark eder. Kuzey kendini toparlayıp ayağa kalkmadan, Güney de yoluna devam edemeyecektir. Fedakarlık sırası bu kez Güney’e geçer.