Gündem
03 Eyl 2010 11:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:35

KURTLAR VADİSİ'NİN YENİ SPONSORU HANGİ FİRMA OLDU?

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat firması, reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu dizsinin ana sponsorluğunu üstlendi. İşte o firma...

Yayınlandığı günden bu yana büyük bir izleyici kitlesi kazanan ve her bölümde işlediği konularla ülke sorunlarına dikkat çeken, Pana Film'in en başarılı projesi olan Kurtlar Vadisi; yeni sezonda yeni kanalı ATV ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Bu buluşma öncesinde yapımın ana sponsorluğunu kimin üstleneceği merak konusuyken Ukra İnşaat'tan yapılan açıklama bu konuya son noktayı koydu.

Ekim ayında 2700 konutluk bir projeye start vermeye hazırlanan Ukra İnşaat, yaptığı açıklamada televizyon ekranlarının en çok takip edilen ve en sevilen yapımlarından olan Kurtlar Vadisi dizisinin ana sponsorluğunu kendilerinin üstlendiğini ve bu sezon diziye gereken her türlü katkıyı sağlayacaklarını belirtti.

Bunun yanında aldıkları sponsorluğu "Devlerin Buluşması" olarak adlandıran Ukra İnşaat, bu olayın Ekim ayı içerisinde start vermeyi planladıkları "Şehir Plus" projesine de çok büyük katkılar sağlayacağını ifade etti.

Açıklamanın devamında; Kurtlar Vadisi'nin çok büyük bir yapım olduğu ve böyle büyük bir yapımın ana sponsorluğunu üstlenmenin çok ciddi ve bir o kadar da gurur verici bir durum olduğunun altı çizildi.