Gündem
25 Ara 2012 18:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:32

KURTLAR VADİSİ PUSU BU HAFTA EKRANDA OLACAK MI?

Kurtlar Vadisi'nin her hafta pazartesi günü yayınlanan yeni bölüm fragmanı bu kez yayınlanmadı.

Geçtiğimiz hafta Vadi'de fırtınalar kopmuş ve İhtiyarlar Heyeti'nin içindeki hain ortaya çıkmıştı. Polat Alemdar'ın ise ölmediği ve maskeli kahramanın bizzat Polat Alemdar'ın kendisi olduğu iddia edilmişti.

YENİ BÖLÜM YAYINLANMAYACAK MI?

Tüm bu gelişmelerin ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması dikkat çekti. Her hafta pazartesi günü yayınlanan fragman bu defa yayınlanmayınca akıllara dizinin bu perşembe yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı sorusu geldi.

EVLİLİK ARASI MI VERİLDİ?

Geçtiğimiz günlerde dünya evine giren; Polat Alemdar karakterine hayat veren ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, Nagehan Kaşıkçı ile hayatını birleştirmiş ve hemen ardından balayı için tatile çıkmıştı. Necati Şaşmaz'ın tatilini sürdürmesi nedeniyle dizinin çekimlerine ara verildiği ve bu hafta yeni bölüm olmayacağı tahmin ediliyor. Ancak Polat Alemdar'ın dizide ortalarda gözükmemesi ve 176. bölümde de ortaya çıkmazsa çekimlerin sürebileceği de bir başka olasılık.

Daha evvel de fragmanların yayınlanmaması sonrası yeni bölümün bir hafta ara verdiği görülmüştü. Polat Alemdar'ın ölüp ölmediği şüphesi, İhtiyarlar Heyeti'nin içindeki hainin ifşa olması gibi önemli gelişmelerin ardından yeni bölümü merakla bekleyen Vadi izleyicileri şimdi bu sorunun cevabını bekliyor.