Televizyon
04 Haz 2014 10:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:15

Küçük Ağa'da iki düğün bir sünnet!

Reyting rekorları kıran ‘Küçük Ağa’ sezon finalinden sonra da yaza damga vuracak. Dizinin yıldızları peş peşe üç düğün yapacak.

Düğünle ilgili ayrıntıları Vatan Gazetesi'nden Gülşen Yüksel yazdı:

Bu sezon Küçük Ağa’yı hem gazetede hem televizyonda dilimizden düşürmedik. Hakkıdır. Urfalı ağa torunu Memocan, Kırım’ın yakışıklısı Kurt Seyit’e reytinglerde göz açtırmadı. Dizi ekibinden aldığım haberlere bakılırsa yazın da onları konuşmaya devam edeceğiz. ‘Küçük Ağa’ sezon finali yapar yapmaz tam üç düğün art arda gelecek. 1 Ağustos’ta dizinin başrol oyuncuları Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay Suada’da nikâh masasına oturacak. Hemen ardından da yönetmen Aysun Akyüz evlenecek.

Son düğün Emir Berke Zincidi için... 9 yaşındaki Emir, Ekim’de yapılacak sünnet töreniyle erkekliğe ilk adımı atacak. Öğrendiğime göre, kirvesi, dizide dedesini oynayan Zeki Alasya olacakmış. Türker İnanoğlu minik yıldızına ‘Dile benden ne dilersin’ diye sormuş. Emir, sünnette Murat Boz’un sahneye çıkmasını istediğini söylemiş.

Çiftin şahidi İnanoğlu olacak

Dizide boşanmış bir karı kocayı canlandıran çift, düğün hazırlıklarına şimdiden başlamış. Birce Akalay, daha önce de ‘Yer Gök Aşk’ dizisindeki rol arkadaşı Murat Ünalmış’la evlenmişti. Sarp’ın ise ilk deneyimi olacak. Şahitleri dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu olacakmış.