Televizyon
26 Nis 2011 11:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:16

KRALİÇE ELIZABETH'İN OTOMOBİLİNİ HANGİ SUNUCU BULDU?

Kraliçe Elizabeth'in Pakistan ziyaretinde kullandığı ve Aston firmasının Kraliyet ailesi için özel ürettiği Aston Princess'e sevilen sunucu ulaştı.

24’ün sevilen programı “Otomobil Sevdası”nın sunucusu Türkiye Bayanlar Ralli Şampiyonu Burcu Çetinkaya Pakistan’da Kraliçe Elizabeth'in otomobilini buldu.

Kraliçe Elizabeth'in Pakistan ziyaretinde kullandığı ve Aston firmasının kraliyet ailesi için özel ürettiği Aston Princess’e ulaşan Burcu Çetinkaya, Kraliçe Elizabeth'in 1958 yılında oturduğu koltukta oturarak eşsiz bir deneyime sahip oldu. İlk günkü gibi yeniliğini koruyan otomobil, antika ve özel araç tutkunları için görülmeye değer.

Program çekimleri için Pakistan’ı keşfe çıkan Burcu Çetinkaya’nın diğer sürprizi ise Pakistan’ın kurucusu Muhammad Ali Jinnah"ın otomobili olan 1924 model Rolls Royce Silver Ghost'u kullanması oldu. Şampiyon sunucu, Karachi sokaklarında 1924 model Rolls Royce Silver Ghost ile gezerek renkli görüntülere sahne oldu.

Birbirinden değerleri ve ünlü araçları kullanarak izleyicilerine ulaşan Burcu Çetinkaya,  Pakistan’ın süsleri ile ünlü tırlarını da kullanmayı ihmal etmedi ve Karachi şehrinde bu tırları kullanan ilk kadın olma unvanını ele geçirdi.

Bayanlar Ralli Şampiyonu Burcu Çetinkaya’nın sunumu ile Pazar günlerine renk katan Otomobil Sevdası, Pakistan’dan ekranlara gelecek bu haftaki bölümü ile yine “otomobil sevdalıları”na güzel dakikalar yaşatacak.