Televizyon
20 Haz 2011 16:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:29

KOMADAN ÇIKTI DİZİYE BAŞLADI!

1 ay komada kalan Bulut Köpük sağlığına kavuşup oynadığı diziye döndü...

Geçirdiği trafik kazası sonrasında yaklaşık 1 ay komada kalan "Sen De Gitme" dizisinin Sinem Hemşire'si Bulut Köpük sağlığına kavuşup dizinin sezon finalinde oynadı.

Duygusal anların yaşandığı çekimlerde arkadaşlarına ve sevenlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan genç oyuncu  “Yoğun bakımda bol bol gözlem yaptım geldim” diyerek oyuncu arkadaşlarıyla şakalaştı.

Daha önce de ekip arkadaşları genç oyuncuya komada yattığı sırada ekrandan geçmiş olsun mesajları göndermişlerdi. Yönetmen, yapımcı, senarist ve tüm ekibin işbirliği ile gerçekleşen bu çalışma genç oyuncuyu çok duygulandırdı.

Bulut Köpük “Yapımcımız Mehmet Yiğitalp dizimizin sezon finalinde oynamamı çok istiyordu. Hatta ben Ankara'dayım diye ekibi Ankara'ya gönderecekti. Ama ben İstanbul'a dizinin yemeğine gelince burada çektik. Senaristlerimiz beni yormayacak şekilde bana göre bir sahne yazmışlar. Zaten hastanede değil, kırda, yeşillikler içinde bir mekanda bir ağaca yaslanıp oturduğum bir sahneydi. Keyifle oynadım, hatta oturduğum yerden para kazanıyorum diye arkadaşlarıma espri yaptım. Sette tüm ekip beni ilgi ve sevgiyle karşıladı. Sanki Alain Delon gelmiş gibi :) karşılandım. Bu çok hoşuma gitti, çok özlemişim...” diye konuştu.

Sen De Gitme dizisinde acil hemşiresi Sinem’i oynayan Köpük çekimler sırasında ‘bol bol gözlem yaptım geldim' diye oyuncu arkadaşlarıyla şakalaştı.

Dizinin senaristi Özgür Evren Heptürk, yormamak ve kaza sonrası yaşadıklarını hatırlatmamak için oyuncuya hastane sahneleri yazmadı. Heptürk “Bulut’u verdiği mücadelede her an destekledik ve şimdi onu motive etmenin en iyi yolu bizce buydu.Ona yeni sezonda aramızda mutlaka olacaksın  demenin en iyi yolu,  kısa bir sahne de olsa Bulut’u oynatmaktı. Onun cesareti ve azmine hayranız, yeni sezonda sapasağlam gülümseyen yüzüyle aramızda olacak” dedi. Sinem Hemşire’yi dizinin sezon finalinde yemyeşil kırlarda sıcacık gülümsemesiyle izleyeceğiz.

Yapımcılığını Mehmet Yiğitalp’in, yönetmenliğini Türkan Derya’nın yaptığı, başlıca rollerinde Sinan Albayrak, Sezin Akbaşoğulları, Alican Yücesoy’un yer aldığı Sen De Gitme Pazartesi akşamı sezon finali ile 19.55 de TRT 1 de.

18. Bölüm Özet Sezon Finali

Babası ile vakit geçirmekten mutlu olmaya başlayan Elif, babasının itirafı ile şoka girer. Mehmet'in söylediklerinden kaçmaya çalışırken Mert'in acemice kullandığı arabası ile burun buruna gelir. Rauf'un durumuyla ilgili kendini suçlayan Ceyda, İlker'in yardımıyla bu düşünceden uzaklaşmaya çalışır. Ceyda cephesinde her şey yoluna girmeye başlamışken birden bire ortaya çıkan Suna her şeyi alt üst eder. Aslı ve Kerem'in birliktelikleri hastane personeli tarafından bilinir hale gelmiştir. Esma'nın Aslı ve Kerem için organize ettiği nişan hastane personelinin de katılımıyla gerçekleşir. Esma için mutlu başlayan gün ne yazık ki mutlu bitmeyecektir.