Gündem
10 Şub 2011 12:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:02

KİTAP KURTLARI BU PROGRAMDA BULUŞUYOR!

Kitapseverler, edebiyat tutkunları, yüksek beğeni sahipleri için yeni bir kitap programı başlıyor..

tv8’de yepyeni bir program başlıyor; "Kitap Kulübü"

Roman yazarı Neslihan Acu ve gazeteci Buket Aşcı’yla ekranların en canlı kitap-tartışma programı tv8’de yayına giriyor..

Programda yayın dünyası, kitaplar ve yaşam, yazarların evreni, edebiyat mekanları, en çok satanlar, en çok tartışılanlar, gözden kaçanlar ekranlara geliyor…
 
Kendisini kültürlü sayan herkesin en azından bilmesi gereken kitaplar, kitapta yeni ufuklar: I-Pad, Kindle ve diğer tabletler ve ayda bir geniş katılımlı okur-yazar oturumu Kitap Kulübü’nde…

12 Şubat Cumartesi günü ilk yayınları ile ekranlara gelecek Neslihan Acu ve Buket Aşçı’nın birlikte hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin tek canlı yayın kitap programı “KİTAP KULÜBÜ”nde ilk haftanın konusu “Türkiye’de Polisiye Roman”…

Konuk yazar, “Her Temas İz Bırakır” ve “Son Hafriyat” romanlarıyla polisiye severlerin büyük ilgisini çeken ve polisiye edebiyatımıza Behzat Ç. tiplemesini kazandıran Emrah Serbes.

Emrah Serbes’le, hem kendi romanlarının hem de Türkiye’de polisiye romancılığın tartışılacağı bu ilk programda, ayrıca; Behzat Ç’nin setinde oyuncu Erdal Beşikçioğlu ile yapılan bir röportaj, polisiye konusunda Türkiye’de yapılmış en kapsamlı araştırmanın sahibi Erol Üyepazarcı ile çalışma odasında yapılan bir söyleşi bulunuyor.
 
Ve “Edebiyatın Unutulmaz Mekânları” bölümünde, adı ünlü yazar Agatha Christie ile özdeşleşen Pera Palas 411 numaralı oda ile ilgili bir bölüm yer alıyor.
 
Ayrıca her hafta “Çok Satanlar” ve “Seçtiklerimiz” bölümleri, yeni çıkan kitaplar, yazarların dünyasından en yeni, en çarpıcı haberler ve yorumlar Kitap Kulübü’nde olacak..