Medya
19 Kas 2011 09:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:03

''KISKANANLAR ÇATLASIN'' ERDOĞAN'I DESTEKLEYENLERLE KARŞITLARINI ATIŞTIRDI!

Ahmet Hakan bugünkü yazısında Erdoğan'ı destekleyenler ile karşıt görüştekileri atıştırdı.

Bir lider Time’a kapak olduğunda

DESTEKÇİLERİ: Kapak olan liderin destekçileri, takımları gol atmış taraftar sevincine bürünerek karşı tarafa “bu da size kapak olsun” diye laf çakarlar.
KARŞITLARI: Karşı tarafın eli armut toplamıyor tabii... Onlar da “Kim bilir neyin karşılığı?” falan diyerek golü çıkarmaya çalışırlar.

DESTEKÇİLERİ: Sıra yeniden liderin destekçilerine gelmiştir... Sevinçli bir telaş içinde “kıskananlar çatlasın, kıskananlar çatlasın” sloganları...
KARŞITLARI: İlk şoku atlatmaya başlayan karşı taraf artık daha yaratıcı: “Ne var kardeşim abartacak... O zaten her hafta Leman’a kapak oluyor” esprisi gelir gündeme...

DESTEKÇİLERİ: Destekçilerin sevinç gösterileri bütün hızıyla devam etmektedir: Bu kez “Time’a kapak oldu, size de kapak yaptı” cümlesi devrededir.
KARŞITLARI: Toparlanma sürüyor: Birkaç hafta önce Berlusconi’nin Time’a kapak olmasını anımsatarak “Bu neyin işareti acaba?” sorusu sorulur.

DESTEKÇİLERİ: Hafiften savunma sporları: “Sizin desteklediğiniz lider Time’a kapak olsaydı, dünyayı ayağa kaldırırdınız... Yemeyin bizi”.
KARŞITLARI: Time’ın daha önce kapak yaptığı isimler hakkında araştırma yapmanın verdiği güven duygusuyla: “Saddam da, Kaddafi de Time’a kapak olmuştu... Abartmayın”.

DESTEKÇİLERİ: Daha durun, daha durun... Sırada “The Economist” var... Usta, haftaya da ona kapak olur.
KARŞITLARI: İyi ama siz “The Economist”i, seçimden önce “hain İngilizlerin dergisi” ilan etmemiş miydiniz?

Ahmet Hakan/Hürriyet