Medya
09 Mar 2010 13:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:08

''KİM VERDİ O MİKROFONU SENİN ELİNE?'' ORAY EĞİN NTV SUNUCUSUNU YERDEN YERE VURDU!..

Akşam Gazetesi yazarı Oray Eğin NTV'nin Oskar ödülleri gecesindeki yayınını sert bir dille eleştirdi.Vogue partisinin sunumunu yapan Ece Sükan'a demediğini bırakmadı.

Doğuş Grubu için önemli bir gece olmalı ki haber kanalları NTV'nin yayını sık sık bölerek Paris'e bağlanıp Vogue partisinin detaylarını duyurmaya çalıştılar... 'Duyurdular' diyemiyorum çünkü patron Ferit Şahenk'in demeç verecek kadar önemsediği bir yayın yetkin olmayan bir elde ne yazık ki rezil oldu. Mikrofonu vermişler Ece Sükan'a; utanç vericiydi. Ne konuşabiliyor, ne soru sorabiliyor, ne ekranda durmasını, mikrofon tutmasını biliyor. Şımarık genç kız kahkahaları, içinde herhangi bir zeka pırıltısı bulunmayan yorumlar, zorlama sempatik olma çabaları ve sürekli 'ben, ben, ben' diye kendini övme girişimleri...
Ece Sükan'ın yayınından öğrendiğimiz tek şey havanın çok soğuk olduğuydu! Bu yüzden 'Bu şartlarda yayıncılık yapmak çok zor'muş... Aman haberciler duymasın.
Ece Sükan'ın asıl bombası ise konuklarına ısrarla 'Oscar'ı izlemek yerine buraya geldiniz' demesiydi. Ne alakası var!
Şimdi kendisine çok önemli ve belli ki daha önce hiç öğrenmediği bir bilgi vereceğim: Oscar törenleri Los Angeles'ta ve yayın yaptığı Paris'te arasında dokuz saat kadar fark var... Doğuş'un partisi biterken Oscar töreninin başlamasına daha saatler vardı...
Sanırım bugüne kadar dünyanın her yerinde 'aynı saat' olduğunu düşünüyordu!
Bu boş konuşmaların esnasında Ece Sükan'dan sürekli 'Moda dünyasının devleri burada' gibi sözler duyduk. Onlardan birkaçını da görebilseydik keşke Sükan kedi olalı bir fare de tutmuş olacaktı.
Gerçi o herhalde tuttuğu en büyük farenin bir dönem Doğuş'un sahibi olduğu Garanti'nin yöneticilerinden biriyle aşk yaşamak olduğuna inanıyor ki dönüp aynada kendisine bakmıyor; 'yeteneksiz miyim, cahil miyim, altından kalkabilir miyim' gibi sorular onu hiç ırgalamıyor.