Medya
10 Eyl 2023 21:50 Son Güncelleme: 11 Eyl 2023 00:07

Kim Milyoner Olmak İster?'de tarihi an! Rabia Birsen Güvercin 1 milyon TL'lik soruyu bildi

Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasına katılan Rabia Birsen Güvercin, peş peşe verdiği doğru cevaplarla 1 milyon TL'lik soruyu açtırmaya hak kazandı. O soru bu gece ekranlara geldi. Tüm Türkiye'yi ekran başına kilitleyen soru ise şöyle; Türkiye'deki 81 ilin adında bu dört harften hangisi diğer üç ilden daha az bulunur? Şıklarda Ş V H G harfleri yer aldı. Rabia 1 milyonluk soruyu doğru cevaplayarak ödülün sahibi oldu.

'Kim Milyoner Olmak İster?'de bir kere daha 1 milyonluk soru heyecanı yaşandı. Geçtiğimiz yıl ki Kurban Bayramı'nda talihsiz bir kazayla kolunu kıyma makinesine kaptıran, ardından biyonik kol takılan Rabia Birsen Güvercin, milyonluk soruya ulaşmayı başardı.

Hayat hikayesiyle Türkiye'yi gözyaşlarına boğan Güvercin seyirciden büyük alkış topladı. Genç kızın başarısı karşısında sessiz kalamayan Kenan İmirzalıoğlu da "Sana sarılıp öpmek istiyorum. Harikasın" dedi.

1 MİLYONLUK SORUYU BİLDİ

1 milyon liralık soruyu açtırmaya hak kazanan 5. kişi olarak Kim Milyoner Olmak İster? tarihine geçen Güvercin'e sorulan 1 milyon liralık soru ise şöyle:

Türkiye'deki 81 ilin adında bu dört harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur?

A- ) Ş

B- ) V

C- ) G

D- ) H

Kim Milyoner Olmak İster'de son soruya gelen Rabia Birsen Güvercin, doğru yanıtı vererek 1 Milyon TL'nin sahibi oldu.

BABA KIZ HİKAYESİ AĞLATTI

Kenan İmirzalıoğlu'nun 'Seni hayranlıkla izliyorum' dediği yarışmacı, kolunu kaybetme hikayesini anlattı.

En son 400.000 TL kazanan Rabia anlattıklarıyla hem Kenan İmirzalıoğlu'nu hem de izleyicileri ağlattı.

Kolu kaybettiğinde yaşadıklarını anlatan yarışmacı, 'Başımıza her şey gelebilir. Her şeye alışırız ama sevdiklerimizin yüzündeki o acı çok daha üzücü' dedi.