Gündem
27 Kas 2013 08:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:46

Kılıçdaroğlu da Tayyip'e benzedi! Sözcü'den sert manşet!

CHP'nin ABD'ye yapacağı ziyarete Sözcü davet edilmeyince, Kılıçdaroğlu, hedef tahtasına oturtuldu.

"CHP, Sözcü'yü dışladı, büyük ayıp etti" ifadelerini kullanan Sözcü manşete, "Kılıçdaroğlu da Tayyip'e benzedi" başlığını attı.
 
Sözcü gazetesinin bugünkü manşeti sıradışıydı. Eleştiri oklarının hedefinde bu kez Kılıçdaroğlu vardı. Muhalif gazete, kendilerini ABD gezisine davet etmeyen ana muhalafet partisine yüklendi. 
 
Haberin spotunda "CHP, Türkiye'nin en çok satan 3'üncü gazetesi SÖZCÜ'yü, Amerika'ya yapacağı geziye almadı Aynı tavrı Erdoğan ve AKP'liler de uyguluyor!.. " ifadeleri yer aldı.
 
Erdoğan ile Kılıçdaroglu'nun yüzlerini tek karede buluşturan gazete, fotoğrafın altına "yok aslında birbirlerinden farkları!" diye yazdı.
 
Haberin devamında ise şöyle denildi:
 
"ULU Önder Atatürk'ün kurduğu CHP, Atatürk ilkeleri ışığında yayın yapan SÖZCÜ'ye, tıpkı AKP gibi davrandı. CHP, hafta sonu Amerika'ya yapacağı ziyareti izlemesi için basından pek çok gazete ve TV'yi davet etti... 
 
ANCAK ne acıdır ki, az satan gazeteleri ABD gezisi için tercih eden CHP günlük ortalama 350 bin satan SÖZCÜ'yü dışladı.  Bu anti-demokratik tavır, her fırsatta "basın özgürlüğü "nden bahseden CHP'ye yakışmadı."