Gündem
18 Ağu 2011 21:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:41

KESİŞİM YAYINLARI ÜRETİME DEVAM İÇİN GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Kesişim Yayınları 7 derginin ikisi ile hizmet karşılığında üretime devam edilmesi yolunda görüşmelere başlandığını açıkladı.

Kesişim Yayıncılık Yönetim Kurulu üyesi Ülkü Karaosmanoğlu, Kesişim Yayınlarının kapatıldığı yolundaki haberleri yalanlayarak şu açıklamayı yaptı:

"Kurumsal yayıncılık alanında Türkiye'nin önde gelen markalarına 15 yılı aşkın süredir hizmet sunan Kesişim Yayıncılık portföyüne yeni müşteriler katarak faaliyetine devam etmektedir. Bugün itibariyle bünyesinde aralarında DenizBank, Yaşar Grubu, Boydak Grubu, Ford Otosan, Avea, Elginkan Topluluğu, Kiler Grubu, Bayer gibi kurumların da yayınlarının bulunduğu toplam 17 kuruma hizmet vermektedir. Ve yine 3 müşterimizle işbirliği halinde kapsamlı tematik kitap çalışmalarımızın hazırlıkları sürmektedir.
Kesişim Yayıncılık'ın son Yönetim Kurulu'nda, reklam gelirine bağlı maliyet riski paylaşımı sistemi ile üretilen 7 dergi için reklamı dışarıda bırakarak, hizmet bedeli ile üretim sistemine geçilme kararı alınmıştır.  
Bu çerçevede söz konusu yedi derginin ikisi ile hizmet bedeli karşılığında üretime devam edilmesi yolunda görüşmelere başlanmıştır."