Gündem
15 Şub 2011 13:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:02

KENAN ONUK ATLETİZM ÖZEL ÖDÜLÜNE KİMLER LAYIK BULUNDU?

Kenan Onuk Atletizm Özel Ödülü'nün sahibi oyların eşit çıkması sonucunda iki aday isme verildi. İşte o isimler...

15. Yılmaz Sazak Uluslararası Yaş Grupları Atletizm Yarışmaları kapsamında, “Atletizme En Çok Destek Veren Medya Mensubu”na bu yıl 5.si verilecek “Kenan Onuk Atletizm Özel Ödülü” yazılı ve görsel medyadan iki ismin oldu…
 
15. Yılmaz Sazak Uluslararası Yaş Grupları Atletizm Yarışmaları kapsamında, “Atletizme En Çok Destek Veren Medya Mensubu”na bu yıl 5.si verilecek “Kenan Onuk Atletizm Özel Ödülü” sahibinin belirlenmesi için, Organizasyon Komitesi Başkanı Deniz Sazak başkanlığında, atletizm dünyasının saygın isimleri ile jüri toplantısı gerçekleştirildi. Adaylar arasında yapılan seçimlerde zorlu bir eleme sürecinin ardından iki adayın eşit oy alması sonucunda Sabah Gazetesi’nden Ali Erdoğan ve 24 Televizyonu Spor Müdürü Ali Okancı ödüle layık bulundu.
 
24 Spor Müdürü Ali Okancı, ödül sahiplerinin belirlenmesinin ardından yaptığı açıklamada Kenan Onuk Atletizm Özel Ödülü’nün tüm 24 Spor Servisi’ne verilmiş bir ödül olduğunu, spor servisinin gayretlerinin birçok ödülü beraberinde getirdiğini belirtti ve “Çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.