Televizyon
06 Kas 2023 12:08 Son Güncelleme: 06 Kas 2023 13:48

Kenan İmirzalıoğlu Filistin sorusuna isyan etti! 'Bütün dünya gözünü kapatıyor'

Kim Milyoner Olmak İster programının önceki akşam ekrana gelen bölümünde Filistin sorusu soruldu. Yarışmacının doğru cevabının ardından Gazze'de yaşanan saldırılara tepki gösteren Kenan İmirzalıoğlu, "Gazze'deki sivilleri, bütün dünya bir gözünü kapatarak, bir kulağını tıkayarak izliyor" dedi.

Kim Milyoner Olmak İster programının önceki akşam ekrana gelen bölümünde Filistin sorusu soruldu. Yarışmacının doğru cevabının ardından Gazze'de yaşanan saldırılara tepki gösteren Kenan İmirzalıoğlu, "Gazze'deki sivilleri, bütün dünya bir gözünü kapatarak, bir kulağını tıkayarak izliyor" dedi.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV'de ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının geçtiğimiz akşam yayımlanan bölümünde 1 milyon TL'lik soruya gelen Eyüp İşler'e "İsrail'in işgal ettiği Filistin topraklarında Filistin bayrağı ve renklerini yasaklaması sonrası, hangisi protesto sembolü haline gelmiş ve bir dönem sokakta onu taşıyanlar tutuklanmıştır?" sorusu soruldu.

Yarışmacı "Karpuz dilimi" yanıtıyla doğru cevap verdi.

 

"İNŞALLAH DÜNYA AKLINI BAŞINI TOPLAR"
Sorunu cevabının verilmesinin ardından konuşan Kenan İmirzalıoğlu da, "İnşallah o topraklara barış gelir, oradaki çocuk ve sivil insanların ölümü son bulur. Dünya tuhaf bir şekilde sanki yokuş aşağı yuvarlanıyormuş gibi. Her tarafta savaşlar patlak veriyor. Şu sivillerin ölmesi hepimizin içini acıtıyor. Kimden, hangi inançtan olursa olsun. Gazze'deki sivilleri, bütün dünya bir gözünü kapatarak, bir kulağını tıkayarak izliyor. Gerçekten haklının yanında olmuyorlar. Kim güçlüyse onun yanında oluyorlar. İnşallah dünya bir an evvel aklını başına toplar. İnşallah kendini büyük gören ülkeler, insani vicdani bir şekilde tavır alırlar ve bütün bu savaşlar son bulur. Oradaki insanlar için dua ediyoruz. Allah sabırlar versin" diyerek yaşatılanlara isyan etti.