Magazin
29 Ara 2022 10:46 Son Güncelleme: 29 Ara 2022 10:50

Kaza geçiren Belçim Bilgin'den korkutan açıklama: Felç kalabilirdim

Kapadokya tatilinden İstanbul'a dönerken geçirdiği trafik kazası geçiren ve zor günler yaşayan ünlü oyuncu Belçim Bilgin, konuyla ilgili konuştu.

Ünlü oyuncu Belçim Bilgin, geçtiğimiz aylarda Kapadokya tatilinden İstanbul'a dönerken feci bir kaza geçirdi. Uzun bir tedavi süreci geçiren Belçim Bilgin, menajerlik şirketinin Arnavutköy'deki bir mekanda düzenlediği yılbaşı partisinde objektiflere yansıdı. Trafik kazasında bel bölgesinden hasar alan ve vücudunda kırıklar oluşan ünlü oyuncu, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bilgin, "Biliyorsunuz; Hâlâ iyileşme ve tedavi sürecim devam ediyor. 2022 yılında aklıma çok acılar geliyor. Altı aydır yatıyorum ve hareket edemiyordum ilk başlarda yatakta. Bana doktorum morfin verdi ve bağımlılık yapması korkusuyla kullanmadım. Acıya tahammül etmeye çalıştım. Hayatta hiçbir şey gözüktüğü gibi değil. Sevgiyi hatırlatmak ve birlikte hareket etmenin gücünü hatırlatmak istiyorum. Aile ve sevdiklerimizin değerini hep bilelim. Yatarken hep bunları düşündüm. Bu yılı geride bırakmak benim için güzel olacak. Felç kalabilirdim. Nazar böyle bir şey değildir. Kimsenin böyle kötü düşüncelere sahip olacağını düşünmüyorum" dedi.