Televizyon
04 Kas 2014 12:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:53

Kara Murat 42 yıl sonra geri dönüyor!

Nefes kesen hikayesi ve dünya standartlarında aksiyon sahneleriyle Türk Sinemasının en iddialı filmlerinden biri geliyor!

Türk çizgi roman tarihinin en önemli karakteri olan ve Rahmi Turan'ın yarattığı Fatih'in Fedaisi Kara Murat efsanesi beyaz perde de yeniden hayat buluyor.

Bir zamanlar Türk sinemasında fırtına gibi esen Kara Murat serisi, HOLLYWOOD'UN son teknolojileri ile yeniden beyaz perdede.

Efsane kahraman Kara Murat ünlü oyuncu Cüneyt Arkın ile ete kemiğe bürünerek 1970'li yıllarda Türk sinemasına damga vurmuştu, yaklaşık 4 yıl önce yeniden başlayan Kara Murat efsanesi için Cüneyt Arkın'ın yerini kimin alacağı ise büyük merak konusuydu.

İşte şimdi sır perdesi ararlandı. Fatih'in Fedaisi Kara Murat karakteri bu defa yaklaşık 20 yıldır profesyonel dövüş sanatları uzmanı Fatih Usta ismi ile yeniden hayat buluyor!

HOLLYWOOD SCOTT ADKİNS VE CYRİL RAFFAELLİ BU FİLM İÇİN ÇALIŞTI

Dövüş sanatları uzmanı Fatih Usta,Hollywood'un dünyaca ünlü Hulk, Hitman, Transporter filmlerinin unutulmaz kahramanı Cyril Raffaelli ve Herkül, Batman, X-Man filmlerinin aksiyon starı Scott Adkins ile yaklaşık 2 yıl süren kareografi çalışmaları sonunda Kara Muratfilmi için özel dövüş havuzu ve aksiyon sahnelerini birlikte ortaya çıkardı.