Gündem
16 Mar 2011 15:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:08

KANIT'ÇILAR VEJETARYEN OLDU! PEKİ AMA NASIL?

Kanal D'nin benzersiz projesi Kanıt'ın pazartesi gecesi ekrana gelen bölümünde ne konu eildi?

 Kanal D’nin benzersiz projesi Kanıt’ın pazartesi gecesi ekrana gelen bölümünde insan eti yiyen insanlar (!) konu edildi. Japon İssei Sagawa 25 yaşındaki Hollanda asıllı Renee Hartevelt isimli bir genç kadını Paris’te öldürüp yemesinin yanı sıra, bilgisayar mühendisi Alman Armin Meiwes’in internetten bulduğu bir başka bilgisayar mühendisi Bernd Jürgen Brandes’i kendi evinde cinsel organını kestikten sonra birlikte yemeleri ve misafirini öldürmesinin ardından yemeye devam etmesi ile Türk Yamyam Özgür Dengiz’in hayat hikayesi harmanlanarak ekranlara taşındı.

İZLEYENLERİN AĞZI AÇIK KALDI

Kanıt’ın konsept danışmanı Prof.Dr. Sevil Atasoy dizinin arasında yaptığı açıklamalarla izleyicilerin ağzını açık bıraktı. Atasoy, son 15 yılda yerli, yabancı 400 kadar katilin, avını internette bulduğunu "Benimle ölür müsün? Benim için öldürür müsün? Ya da beni öldürür müsün? " diye soranların sanal dünyadaki sayılarının giderek arttığını belirterek Lahor’lu Cavit İkbal’in akıllara durgunluk veren hikayesinden örnek verdi. Bayan Kanıt Lahor’lu Cavit İkbal’in herkesin gözü önünde küçük erkek çocuklarını kandırıp götürdüğünü ve fotoğrafını çektikten sonra tecavüz edip, asit fıçısına attığını bu çocukların sayısı yüzü aşınca, polisin hala kendisini durdurmadığına kızdığını, ardından teslim olduğunu anlattı. Atasoy çok güvenli olduğunu sandığınız mekanlarda dahi çocuklarınızı gözetimsiz bırakmayın diyerek anne babaları çok dikkatli olmaları konusunda bir kez daha uyardı.

KANIT’ÇILAR VEJETARYEN OLDU

Kanıt’ın Korkunç Masallar isimli bölümünün ardından sanal alemde de ilginç tartışmalar yaşandı. İşte insan eti yiyen yamyamların konu edildiği son bölüm sonrası Kanıt hakkında yapılan yorumlar...

- Kanıt dizi 33.Bölümü sayesinde insan vejetaryan olur yahu....

-Benim karnım aç olmasına rağmen bişi yiyemedim..Aç aç yattım :))

- En iyi bölümlerden di bi süre et yemek istemesemde.
-Kendimizi sadece bi dizi diye avutalim ama gerçek dedikleri için de insan tırsıyo ben bile bu yaşımda tırstım ilk defa

- Bu kanıt dizisindeki adam manyakmıdır kadınları yiyorrrr.. manyak mıdır nedir? :((((

- Kanıt bıttı ben yatar (en manyak bolumuydu ) bnde vejeteryan olabılırım bgnden sora

- Kanıt’ın yeni bölümü "yuhh" dedirtti...

- Kanal D de kardeşini diridiri yiyen herif var ulen kanıt da! ciğerlerim bile diken diken oldu.

- Kanıt’ın gerçek olaylar olduğuna inanmak istemiyorum. İzlerken bile kötü oldum nasıl bir sadistliktir bu!

- Sevil Atasoy kariyeri boyunca karşılaştığı sıkıcı vakalara inat kanıt’ta her hafta daha uçuk bir bölüm yazıyor. bu hafta kanibalizm...

- Bugüne kadarki bölümlerin içinde en heyecanlısıydı bugüne kadar çok korku filmi seyrettim ama bu kadar vahşicesini sadece hanıballlda görmüştüm bu adamda heralde kendii, haniball sandı.

- Valla yine süper bi bölümdü.Dünyada yamyamlar hala varmış.Korkmadım desem yalan olur.Ben Henıbıl Lektır ı bilirdim insan eti yiyen oda sinemada:)