Televizyon
04 Nis 2012 14:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:30

KANALTÜRK EKRANLARINDA HANGİ DİZİ BAŞLIYOR? BAŞROLLERDE KİMLER VAR? (MEDYARADAR- ÖZEL)

Kanaltürk ekranlarına polisiye bir dizi geliyor.. İşte o dizinin adı ve başrol oyuncuları :

Kanaltürk ekranlarına polisiye bir dizi geliyor.. "Aynadaki Düşman", bundan sonra her hafta cuma günleri Kanaltürk’te yayınlanacak..

6 Nisan Cuma akşamı saat 22.45’te ilk bölümü ekrana gelecek olan Aynadaki Düşman’ı Hakan Kurşun, Kamil Aydın ikilisi yönetirken, başrolleri ise Şafak Sezer, Fadik Sevin Atasoy, Mine Tugay, Mahir Günşiray, Haluk Piyes ve Mehmet Çevik paylaşıyor..

DİZİNİN KONUSU :

Aynadaki düşman, kurgusal bir olayın dekorunda ,sizleri ülkenin yakın tarihine ışık tutacak sürükleyici bir maceraya davet ediyor.

Son günlerde ülkede yaşanan kaos ortamıyla, ilk bakışta hiçbir ilgisi yokmuş gibi görünen bir genç (Murat), fırtınalı bir gecede yaralı olarak sahile vurur. Geçmişe ait hiçbir şey hatırlamayan Murat ın kim olduğuyla ilgili de herhangi bir fikir yoktur. Dahası, kimliğini bulmak için çıktığı yolculukta, üstü örtülen bir cinayetin tehlikeli sırlarına, adım adım yaklaştığından habersizdir.

Murat kimdir? Önceki hayatına ait sırları nelerdir? İçine girdiği bu yalanlar labirentinde, asıl kimliğine ulaşmayı başarabilecek midir?Herşeyin gösterildiği gibi olmadığı, her yalanın arkasında mutlaka sağlam bir hikayenin bulunduğu acımasız bir dünyanın kapıları, bu kez çok farklı bir biçimde aralanıyor.

MEDYARADAR - ÖZEL