Televizyon
09 Mayıs 2011 10:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:19

KANALLARIN YENİ GÖZDESİ "YARIŞMA" PROGRAMLARI! EN ÇOK HABERİ YAPILAN TV ÜNLÜSÜ KİM?

“Televizyonun Medya Karnesi”ne göre, geçtiğimiz ay yayınlanan yarışma programları kanalların yeni gözdesi oldu.

İki bine yakın ulusal, bölgesel ve yerel gazete ile dergide çıkan programların analizlerinin yer aldığı Interpress’in raporunda, Nisan ayı boyunca on üç kanalda yayınlanan yirmi sekiz program hakkında 632 haber çıkarken, “Survivor”, “Canlı Para” ve “Wipe Out” hakkında en çok haber çıkan ilk üç program oldular. 

“Hülya Avşar Show” eğlencenin lideri  

Televizyonun Nisan ayı haber araştırmasında, eğlence programları içinde TNT’de yayınlanan “Hülya Avşar Show” hakkında en çok haberi yayınlanan program oldu. TV 8’de yayınlanan “Salı Sefası” ikinci sırayı alırken, Kanaltürk’te yayınlanan “Hayata Gülerken” programı da üçüncü oldu. 

Tartışma programları arasında ilk sırada “Arena” var 

Medya Takip Ajansı Interpress’in açıkladığı “Televizyonun Medya Karnesi”nde tartışma programları içinde Star TV’de Uğur Dündar’ın sunduğu “Arena” geçtiğimiz ay en çok haberi çıkan program oldu. Ali Kırca’nın sunumu ile Show TV’de yayınlanan “Siyaset Meydanı” ikinci sırada yer alırken, Habertürk’te Balçiçek İlter’in sunduğu ‘Söz Sende’ programı üçüncü sırayı aldı. 

“Telegol” sporun zirvesinden inmiyor 

Ekranda en çok izleyici çeken programların içinde yer alan spor dalında ise en çok haber, Kanaltürk’te yayınlanan ve Erman Toroğlu, Ahmet Çakar, Ziya Şengül ile Gökmen Özdenak’ın, katılımlarıyla gerçekleşen “Telegol” programı hakkında çıktı. İkinci sırada NTV Spor’da yayınlanan Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen’in yer aldığı “Futbol Aktüel” programı yer alırken, TRT – 3’te yayınlanan “Futbol Arenası” programı da üçüncülüğü aldı.