Televizyon
08 Tem 2010 18:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:27

KANAL T'DEN ÖNEMLİ TRANSFER! SABAH HABERLERİNİ KİM SUNACAK?

Televizyonlar arasında sabah programları rekabeti devam ederken transfer bombasını Kanal T patlattı.

Haber-komedi s h o w tarzında hazırladığı sabah programı ile kısa sürede rakipleri arasından sıyrılan S.Mustafa Aslaner KANAL T’ye transfer oldu.

Etkili yorumlarıyla sabah programları arasında farklı bir konuma yerleşen S. Mustafa Aslaner, İngiltere tecrübesi ile KANAL T’ye ayrı bir ivme kazandıracak. Özel bir radyoda da program yapmaya hazırlanan S. Mustafa Aslaner, Ayşenur Arslan’ın tv sektörüne kazandırdığı isimlerden biri. İngiltere’ de reklam ve seslendirme alanlarında başarılı işlere imza atan S. Mustafa Aslaner, Levent Kırca televizyonu’nda ve Business Channel’da Can Ataklı’ ile birlikte çalışmıştı.

Ayrıca, S.Mustafa Aslaner, İngiltere’ de muhabirlik yaptığı dönemlerde Emre Belözoğlu ve Tuncay Şanlı’yla ilgili dikkat çekici haberler yapmıştı. Reklam seslendirme ve imaj oluşturma konularında Türkiye’nin en iyileri arasında gösterilen S.Mustafa Aslaner, KANAL T’ de sabah 08.00-09.00 arasında izleyenlerine keyifli dakikalar yaşatacak. S.Mustafa Aslaner daha önce Atv, Star tv, Kanal D ve Ntv radyo’da çalışmış, İngiltere’ye gitmeden önce de Cnn Türk’ün kuruluşunda yer almıştı.