Televizyon
27 Ağu 2020 13:23 Son Güncelleme: 27 Ağu 2020 15:26

Kanal Ege'de flaş atama! Genel Yayın Yönetmenliği görevine kim getirildi?

Türkiye'nin ilk ve tek bölge haber kanalı Kanal Ege TV ekim ayında izleyicisiyle buluşacak. Kanalın tepe ismi de belli oldu.

İzmir merkezli haber kanalı Kanal Ege TV'de Genel Yayın Yönetmenliğine ulusal medyanın güçlü isimlerinden deneyimli gazeteci Kenan Macit getirildi.

Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirilen Macit’in bir çok sürpriz ismi transfer ettiği ve kadronun yakında açıklanacağı medya kulislerinde konuşuluyor.

Sürpriz transferleriyle izleyicinin karşısına çıkacak olan, Kanal Ege TV haber kanalının yayınlarını izleyiciler, Uydu, Kablo TV, Tivibu, D-Smart, Dıgıturk,Turkcell TV, Vodafone TV, Lifebox, Android, internet ve Canlı TV izleden takip edebilecekler.

Ayrıca İzmir merkezli kanalın, Aydın, Muğla, Balıkesir, Manisa, Denizli, Uşak, Afyon, Kütahya, Çanakkale, Nazilli, Bodrum, Marmaris, Çeşme ve Fethiye temsilcilikleri de yakında hizmete girecek.
Kanal  Ege Tv Haber Kanalının kadrosunda ulusal medyadan tecrübeli isimlerin görev alacağı, kanalın yönetim ve ekran yüzlerinin ise medya dünyasının tanıdığı isimlerden oluşacağı öğrenildi.

Kenan Macit kimdir ?

1979 yılında mesleğe adım atan Kenan Macit Yeni Asır, Bulvar-Tercüman, Milliyet, Meydan, Günaydın gazetelerinde muhabir, Ankara Temsilcisi, Ankara Haber Müdürü, TBMM Haberleri Şefi gibi çeşitli görevlerde bulundu.

Kanal D, Star TV ve ATV'nin kuruluş ekibinde yer alan Macit, Show TV'de yöneticilik yaptı. Sabah Medya Holding'in Ankara Temsilciliği görevini yürüten Macit, Yeni Yüzyıl, Takvim, Fotomaç gazeteleri ve dergi grubunda köşe yazarlığı yaptı.

Ardından Star Gazetesi'nde Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı, Avrupa Yayınlar Koordinatörü olan Kenan Macit, kuruluşunda yer aldığı Vatan Gazetesi'nin Ankara Temsilciliği'ni ve köşe yazarlığını yürüttü.

Macit ayrıca Kanal Ankara TV, Toprak TV, TV1, Doğu TV'nin de kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni oldu.