Televizyon
18 Haz 2014 11:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:19

Kanal D'den yeni yarışma programı!

Kanal D’de yakında “Alabora” adlı yeni bir yarışma programı başlıyor.

7’si kız, 7’si erkek toplam 14 yarışmacının lüks bir tekneyle 13 hafta boyunca maceraya yelken açacağı “Alabora”da büyük ödül tam 500 bin lira... Her iki grubun 13 hafta boyunca denizde ve kumsalda çeşitli oyunlarla büyük ödül için amansız bir mücadele vereceği yarışmada, kazananları para ödülü, kaybedenleri ise ceza bekliyor! İşte “Alabora” cesur yarışmacıları..

NİHAL ÖZTÜRK.
27 yaşında, Ankaralı... Dansçı. Tiyatro, sinema ve at binmeyi seviyor. En belirgin karakter özellikleri canayakınlık, yüksek enerji, inatçılık ve sabırsızlık. İstanbul’da yaşıyor. En sevdiği yemekse annesinin yaptığı türlü...

BEHÇET DEMİR
23 yaşında, at antrenörü. Doğum yeri İstanbul ve İstanbul’da yaşıyor. Hobileri at binmek, futbol ve basketbol... En belirgin karakter özellikleri sorulduğunda “neşeli olmak ve tutumluluk” diyor. Piyasada bulunan tüm gıda maddelerinin fiyatını ezbere bildiğini söylüyor. En büyük hayali ise at çiftliği kurmak.

BUKET ARAS
34 yaşında. Diyarbakır doğumlu. Pilates eğitmeni ve İstanbul’da yaşıyor. Hobileri pilates ve uzun yürüyüşler yapmak. Fantastik filmlerden hoşlanıyor. En beğendiği oyuncu Angelina Jolie. Ayrıca Mişa adında bir kedisi var ve hayvanları çok seviyor.

CELAL ÇİÇEK
33 yaşında, Sivaslı. Doğum yeri Mersin ve halen Mersin’de yaşıyor. Oto galerici. Spor yapmayı ve spor aktivitelerini izlemeyi seviyor. Özel yeteneği bağlama çalmak. Hektor adında da bir köpeği var. Kendini duygusal ve asabi bir kişi olarak tanımlıyor. Ayrıca hırslı. Bugüne kadar yapmaya cesaret edemediği şey ise bungee jumping.

CEREN YILMAZ
24 yaşında Samsunlu bir tasarımcı. Hobileri resim yapmak, dans etmek, poligonda atış yapmak. Kötü huyu sorulduğunda “değişken ruh hallerim” diye yanıt veriyor. Öte yandan inatçı ve eğlenceli bir kişiliğe sahip olduğunu da söylemeden geçemiyor. İşkembe ve ciğer gibi sakatatları asla yemiyor. En çok görmek istediği yer ise Fiji adaları ve özellikle de oradaki sualtı oteli.

UFUK DEĞER
26 yaşında, sporcu. Sivas doğumlu, İstanbul’da yaşıyor. Hırslı, güçlü ve inatçı bir karakter. Ayrıca rekabeti seviyor. İki köpeği, bir kedisi var. Simetri ve titizlik takıntılı olduğunu söylüyor. Görmeyi en çok istediği ülke ise İspanya...

EZGİ ÜNAL
26 yaşında bir moda tasarımcısı. Isparta doğumlu. Hobileri şarkı söylemek, dans etmek, resim yapmak... Güleryüzlü, duygusal ve hayalperest biri olduğunu söylüyor. En sevdiği şarkı “Gülümse Kaderine”, en sevdiği şarkıcı Tarkan, en sevdiği çiçekse papatya...

UMUT GÖVERCİN
29 yaşında, öğrenci. Doğum yeri İstanbul ve İstanbul’da yaşıyor. Hobileri spor yapmak, müzik dinlemek. Hayatı seven eğlenceli bir kişiliği olduğunu söylüyor. İslim kebabı ise en sevdiği yemekler arasında ilk sırada geliyor.

MELİS MAJA AKSOY
25 yaşında, balerin. İstanbul doğumlu. Paraşüt, dalış ve dans hobileri arasında... Konuşkan ve pozitif. Kendini “zeki, güzel ve cesur” olarak tanımlıyor. Evde beslediği bir köpeği var. Tortellini başta olmak üzere tüm İtalyan yemeklerini seviyor.

ORKUN PEK
29 yaşında. Ankara doğumlu ve Ankara’da yaşıyor. Kılıç eğitmenliği yapıyor. Futboldan nefret ettiğini söylüyor. Hobileri Pc ve konsol oyunları, eski çağ savaş sanatları, deneme yazarlığı... Dürüst, duygularını açık yaşayan ve sorun çözen biri olarak tanımlıyor kendini. Kedi adında bir kedisi var. En sevdiği yemek içli köfte.

SARA LEVİ
34 yaşında. Frankfurt doğumlu ama İstanbul’da yaşıyor. İşletmeci. Hobileri motosiklet, dalış, kitap okumak, tenis, seyahat, kayak ve müzik... Piyano çalıyor. Liderlik özelliğine güveniyor. En sevdiği müzisyenler Depeche Mode ve MFÖ... Tayland mutfağını seviyor ve yemeklerini de yapabiliyor.

SAVAŞ KIRAN
26 yaşında. Doğum yeri Çanakkale ama İstanbul’da yaşıyor. Yüzme antrenörlüğü yapıyor. Hobileri dans, yüzme, akrobasi... “Sabırlı, mücadeleci ve eğlenceli bir kişiliğe sahibim” diyor.

SEDA CANBOLAT
23 yaşında. İstanbul’da yaşıyor ve modellik yapıyor. Yüzme, sinema, podyumda yürümek ve dans, hobileri arasında... Kendini “Yardımsever, sadık ve neşeli” olarak tanımlıyor, hayatında hissettiği en büyük eksiklik babası... En çok görmek istediği yer ise Paris...

UMUR YİĞİT VANLI
25 yaşında, öğrenci. Adana doğumlu ve halen Adana’da yaşıyor. Hız tutkunu. Hobileri arasında at binmek, otomobil kullanmak ve yüzmek var. Kendini “Pozitif, uyumlu, hızlı yaşamayı seven, maceracı” bir kişi olarak tanımlıyor. En beğendiği oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve Christian Bale.