Gündem
10 Eki 2012 18:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:15

KADINLAR UĞUR GETİRDİ AMA... FENER KAÇ PARA KAYBETTİ?

Son iki sezonda 9 kez saha kapatma cezası alan Fenerbahçe hem büyük gelirden olurken hem de büyük ceza ödedi.

Sezona 5 maçlık ceza ile başlayan Fenerbahçe, geride kalan 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlikle 10 puan toplarken, kasasına tek kuruş tribün geliri koyamadı. Sarı Lacivertliler son 2 sezonda oynanan 9 cezalı maçında yaklaşık 14 milyon TL’lik hasılattan oldu.

MILOS KRASIC’İN TRANSFERİNİ AMORTİ EDEBİLİRDİ
Geçtiğimiz yıl PFDK’ya 728 bin TL para cezası ödeyen Fenerbahçe kulübü bu süreç içinde kazanacağı parayla yeni transfer Milos Krasic’in transferini amorti edebilirdi. Bu rakama Fenerium satışları da eklendiğinde kulübün kaybı bir Anadolu takımının bütçesine denk geliyor.

ANTALYASPOR İLE CEZA SON BULUYOR
Gaziantepspor maçıyla başlayan cezalı maçlar serisi Mersin İdman Yurdu, Trabzonspor ve Beşiktaş maçlarıyla devam etti. Kanarya cezalı maçlarını Antalyaspor ile Şükrü Saracoğlu’nda oynayacak maç ile tamamlanacak.

KADINLARLA HİÇ YENİLGİ YOK
TFF’nin 2 yıl önce başlattığı seyircisiz maçları sadece kadın ve çocukların izlemesiyle ilgili uygulamadan en çok Fenerbahçe’nin canı yandı. Manisaspor maçında 46 bin kadın seyirciyle en çok taraftar ile izlenen futbol maçı rekorunu kıran Fenerbahçe ortalama 35 bin kişiye oynadı ve kadınların olduğu hiçbir maçta mağlup olmadı.