Televizyon
04 Oca 2023 10:33 Son Güncelleme: 04 Oca 2023 10:35

Kaan Urgancıoğlu ve Jason Statham karşı karşıya

Britanyalı yönetmen Guy Ritchie'nin Antalya'da çekimlerini yaptığı 'Servet Operasyonu' filminden Türkçe fragman yayımlandı. Filmde Hollywood yıldızı Jason Statham ile Kaan Urgancıoğlu'nun karşılıklı dövüş sahneleri de yer alıyor.

‘Sherlock Holmes’, ‘Rocknrolla’, ‘Transporter’ ve ‘Snatch’ gibi filmlere imza atan yönetmen Guy Ritchie’nin yeni filmi ‘Servet Operasyonu’ için geri sayım başladı.

ÇEKİMLER ANTALYA'DA YAPILDI

Guy Ritchie’nin, Hollywood’un yıldız oyuncularını Antalya’da bir araya getiren filmi ‘Servet Operasyonu’ 13 Ocak’ta gösterime girerek Türkiye’deki seyircisiyle buluşuyor.

Başrollerini Hollywood yıldızları Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza ve Josh Hartnett’ın paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda Kaan Urgancıoğlu, Tim Seyfi, Ozan Ayhan, Ergun Kuyucu ve Aksel Üstün de yer alıyor.

FİLMİN KONUSU

Dünyayı tehdit edebilecek ölümcül bir silahı ortadan kaldırmak için milyarder silah tüccarının peşine düşen MI6 ajanı Orson Fortune ve ekibinin hikayesi anlatılıyor.

Filmin Türkçe dublajlı fragmanı da yayımlandı. ‘Casa’ isimli bir mafya liderini canlandıran Kaan Urgancıoğlu'nun Jason Statham'la karşılıklı çekilen aksiyon sahneleri dikkat çekiyor.

Antalya’da Kaleiçi bölgesi, Su Kemeri, ve Cumhuriyet Meydanı, Aspendos Antik Tiyatrosu’nda geçen aksiyon sahnelerinin yanı sıra filmde, Anadolu kültürünün anlatıldığı sahnelere ve Türkçe diyaloglara da yer verilmiş.