Gündem
03 Tem 2023 12:08 Son Güncelleme: 03 Tem 2023 12:15

İzmir'de 'makas' katliamında kahreden detay! Ölen sürücünün son sözleri ortaya çıktı…

İzmir'de geçtiğimiz günlerde 18 yaşındaki Yusuf K. trafikte makas atarak ilerlerken aracının kontrolünü kaybederek başka bir araca çarpmıştı. Meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin Gümüldür'e denize gittiği, kazanın ise Buca'ya evlerine dönüş sırasında yaşandığı öğrenildi. Öte yandan kazada hayatını kaybeden Özcan Özer'in son sözleri ortaya çıktı.

İzmir'de geçtiğimiz günlerde makas atan bir aracın başka bir araca çarpması sonucu bir kaza meydana gelmişti. Gündem olan kazada 5 kişi hayatını kaybetmişti. Olayda hayatını kaybeden Özcan Özer'in son sözleri ortaya çıktı.

SÜRÜCÜ VE OĞLU HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede otomobil içerisinde bulunan Özcan Özer'in eşi Sibel Özer (54) ve ablası Şengül Acar'ın (69) kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada otomobilde bulunan sürücü Özcan Özer ve oğlu Ali Alperen Özer ile minibüste bulunan Mustafa Karaca ise kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

SON SÖZÜ BU OLMUŞ

Hayvancılıkla uğraşan 4 çocuk babası Özcan Özer'in kurban kesiminden sonra bir arkadaşından ödünç aldığı araçla eşini, kız kardeşini, eşini ve oğlunu alarak Gümüldür'e denize gittiği, kazanın ise Buca'ya evlerine dönüş sırasında yaşandığı öğrenildi.

Özcan Özer'in kazadan sonra bilincinin ilk başta açık olduğu ve çevresindeki insanlara kazanın şokuyla 'ben neye çarptım?' diye sorduğu, son sözlerinin bu olduğu ortaya çıktı.

TUTUKLANDI

Sabah'tan Ceyhan Torlak'ın haberine göre Makas atarak ilerlerken 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin de yaralanmasına neden olan sürücü Yusuf K. kaçtıktan sonra yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan kontrollerde alkolsüz olduğu belirlenen Yusuf K.'ye trafik kanunu uyarınca makas atmaktan 4 bin 44 lira ceza kesildi.

İfadesinde önünde giden aracı sollamak isterken direksiyon hakimiyetini kaybederek diğer araca çarptığını ve pişman olduğunu söyleyen Yusuf K. jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ETİKETLER
#izmir #makas #trafik