Televizyon
15 Mar 2010 01:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:09

"İZDİVAÇ PROGRAMLARI PAVYON GİBİ!.." POPSTAR MEHTAP'TAN AĞIR BENZETME!

Okan Bayülgen'in 'Disko Kralı' programına konuk olan Popstar Mehtap, evlilik programları için ağır konuştu!

Kanal D'de yayınlanan Okan Bayülgen'in tiryakilik yaratan televizyon programı 'Disko Kralı' dün gece yine izleyicileri ekran başında uykusuz bıraktı. Okan Bayülgen'in sunduğu programda her hafta olduğu gibi yine bu hafta da renkli konuklar, bir birinden farklı konular üzerine konuştu. Ancak programa damgasını vuran ise katıldığı bir yetenek yarışmasında ünlenen 'Pop Star Mehtap' oldu.

"EVLİLİK PROGRAMLARI PAVYON GİBİ"
Okan Bayülgen her hafta olduğu gibi yine 'medya canavarı' bölümünde geçtiğimiz hafta televizyonlarda yaşanan ilginç anları masaya yatırdı. Bir evlilik programında yaşanan dramatik anların yayınlanmasının ardından söz alan 'Pop Star Mehtap' bu programların formatını pavyona benzetti. "Seyrediyorum o programları. Bir psikolog oturuyor. O 'pavyon şefi' oluyor. Gazino patronu Esra. (Esra Erol'u kastediyor) Şimdi gazinoda da geliyorlar, çok beğeniyorlar. 'Bu hanım efendiyle oturabilir miyim' diye çağırıyorlar. Gidip masasına oturuyorsun. Bir duble birşey ısmarlıyor sana. Burada da 'bir çay, bir kahve içebilir miyiz' diyor. Bir oda var oraya gidiyorlar. Aynı yani; pavyonda loca, burada oda var. Pavyonda da aynısını gördük burada da aynısı oluyor" şeklinde konuştu.

OKAN'IN UYARILARI DA FAYDA ETMEDİ
Katıldığı programlardaki cesur konuşmaları ile dikkat çeken Mehtap'ın bu sözleri üzerine Okan Bayülgen; "Bu söylediklerinden eminsin değil mi? Çünkü şimdi bu söylediklerini yazacaklar" demesi üzerine Pop Star Mehtap; "Yazsınlar tabi. Çünkü aynı gazino sistemi. Gazino da ne oluyorsa burada da aynısı oluyor" dedi. 

'İZDİVAÇ' SUNUCULARI NE CEVAP VERECEK?
Bu sert sözlerin ardından ekranlarda yayınlanan 'izdivaç' programlarının sunucularının 'Pop Star Mehtap'a nasıl bir cevap verecekleri merak ediliyor...