Gündem
05 Tem 2014 13:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:24

İşte İhsanoğlu'nun tuttuğu takım

Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, hangi takımlı?

Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, Trabzonspor'un şampiyon olmasını istediklerini belirterek "Bize her yer Trabzon." dedi.

Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, Trabzonspor'un şampiyon olmasını istediklerini belirterek İstanbul kulüplerinden beklediklerinin daha büyüğünü Trabzon'dan beklediklerini söyledi.

"BİZE HER YER TRABZON"

Seçim gezileri kapsamında bugün sabah saatlerinde Trabzon'a gelen Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, Cuma namazı sonrasında Meydan Parkı'nda oturarak vatandaşlarla bir araya geldi. Bir vatandaşın "Kupa gelecek mi?" şeklindeki sorusuna İhsanoğlu, "Bu sorulur mu? Bize her yer Trabzon. Biz Trabzon'un şampiyon olmasını istiyoruz. Avrupa ve Dünya kupalarını getirmesini istiyoruz." şeklinde yanıt verdi.

" TRABZONSPOR'UN ŞAMPİYON OLMASINI BEKLİYORUZ"

"İstanbul kulüplerimizden beklediklerimizi daha büyüğünü Trabzon'dan bekliyoruz." diyen İhsnoğlu,"Trabzonspor'un bunu yapacağına eminiz. Biz her zaman Trabzonspor'un şampiyon olmasını bekliyoruz. Çünkü layıktır. Trabzonspor'un arka arkaya bu başarıları Türk futbolunun, Türk sporunun ufkunun çok geniş olduğunu gösteriyor. Trabzonspor'un eminim ki bunu başaracaktır" diye konuştu.