Magazin
15 Haz 2014 16:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:18

İşte en seksi futbolcu ve eşi!

2014 Dünya Kupası'nda ülkemizi temsil eden Milli Takım yerine Yolanthe Cabau oldu. Yenge ile Sneijder, en seksi futbolcu ve eşi arasında ilk 5'te yer aldı

Bu yıl Türkiye'nin yer almadığı Dünya Kupası, milyonlara futbol heyecanı yaşatırken; yıldız futbolcular kadar güzel eşleri de gündem yaratıyor. Yüz binlerce kişinin katılımıyla düzenlenen bir ankette; 'en seksi 5 futbolcu ve eşi' seçildi. ABD, İngiltere, İspanya ve Almanya gibi birçok ülkenin basınında yer alan ankette; Galatasaraylı yıldız futbolcu Wesley Sneijder ile güzel eşi Yolanthe Cabau da listede yer aldı.

YOLANTHE CABAU'DAN ÇILDIRTAN POZLAR!

SEKSİLİĞİNİN SAYESİNDE
Türkiye'ye geldiği günden beri 'yenge' lakabını alan Yolanthe Cabau'nun seksi fotoğrafları da yabancı basının ilgisini çekti. Sneijder; eşinin seksiliği sayesinde Ronaldo, Messi, Casillas ve Pique gibi dünyaca ünlü yıldızlarla da aynı listeye girmeyi başardı.

GÖZLER EŞLERİNDE
Messi, Ronaldo, Casillas, Pique ve Sneijder; Milli Takım formalarıyla kupa için ter dökerken; futbol seyircisi bu yıldızlar kadar güzel eşlerini de yakından takip ediyor.