Televizyon
23 Ara 2015 12:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:15

İşte Benim Stilim'de yarışacak 'ünlüler' belli oldu! (Medyaradar/Özel)

Ocak ayında ekranlara gelecek olan İşte Benim Stilim Ünlüler 2016 kadrosu belli oldu.

Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği jüri koltuğunda ise Ivana Sert, Hakan Akkaya, Neslihan Yargıcı ve Uğurkan Erez'in yer aldığı programda ünlüler kadrosu belli oldu.

FOTO-GALERİ İÇİN TIKLAYIN

İşte Benim Stilim Ünlüler kadrosu şu şekilde açıklandı:

1- İnci Pars



18 yaşındayken KKTC Güzeli seçilen Pars, ilk oyunculuk deneyimini 17 yaşındayken Aşk ve Barış adlı Kuzey Kıbrıs yapımı bir televizyon filmi ile yaşamıştır. Bundan bir süre sonra İstanbul'a yerleşen oyuncu Hayat Bağları adlı dizide canlandırdığı Gözde karakteriyle tanınmıştır


2-Esra Balamir



7 Eylül 1975 tarihinde Adana’da doğan Esra Balamir, model, şarkıcı ve televizyon sunucusu olarak önemli çalışmalarda bulunmuştur. Aktif yaşantısına ise medyadan uzak bir şekilde sürdüren Balamir, herhangi bir projede yer almamaktadır.

3- Simge Tertemiz



2002 "Best Model of Turkey" gelecek vadeden misyon ödülü, 2004 "Best Model of Turkey" birinciliği, 2004 "Best Model of The World" dördüncülüğü, 2004 "Miss Tourism" beşinciliğine sahiptir.  ATV'de Özel Hat magazin programını sunmuştur. Boxer okurları tarafından 2011 yılının en seksi kadını seçilmiştir.Simge Tertemiz ile Murat Kadıoğlu'nun evliliği 2014'te sona ermiştir.

4- Hatice



1990'lı yılların sonunda müzik dünyasına giriş yapan sanatçı Farfara, Emiceoğlu Dursun, Kiraz, Kezban Yenge, Çıt Çıt adlı parçalarla hit oldu. 

5- Elif Ece Uzun



Elif Ece Uzun 1983 yılında İstanbul’da doğmuştur. Mankenlik kariyerine 15 yalında başlamıştır. Sunuculuk ve mankenlik kariyerini sürdürmektedir.

6- Aslı Zen



1977 İstanbul, Kanlıca doğumlu Aslı Zen, söz yazarı ve bestecidir.

7- Tuğçe Özbudak



Adanalı dizisinde "Pınar" rolü ile tanınmış olan Tuğçe Özbudak, Bilkent Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Oyunculuğa "Aloya" adlı dizi ile başlamıştır.

8- Yasemin Öztürk



Yasemin Öztürk, sinema ve TV dizisi oyuncusudur. 1999 yılından itibaren çeşitli TV dizilerinde rol alan Yasemin Öztürk, ilk olarak 2002 yılında TRT'de yayınlanan Koçum Benim adlı TV dizisinin başrol oyuncularından biri olarak görev aldı. Son olarak 2012 yılında Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı TV Dizisi'nde Psikolog Funda rolünü canlandırdı

9- Pelin Suade



Pelin Suade 1988 yılında Kiev, Ukrayna’da dünyaya geldi. Müzisyen bir aileden gelen Pelin Suade mankenlik ve fotomodellik yapıyor


10- Esra Sönmezer



2002 yılında katıldığı Türkiye güzellik yarışmasında 1. seçildi. Dünya Güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil etti ve dünya 4. sü oldu.
 
11- Gizem Özdilli



1972 Ankara doğumlu. Ankara'da bir sene mankenlik yaptıktan sonra mesleğine İstanbul'da devam etti. Bir süre sonra şarkıcılığa soyundu.

12- Sevil Uyar



Sevil Uyar, 2004 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında beşinci olmasının ardından 2005 yılında yönetmenliğini Bülent İşbilen'in yaptığı Aşk Oyunu adlı dizideki başrolü ile sanat hayatına atıldı. Ayla Algan, Şahika Tekand ve Meltem Cumbul gibi ustalardan eğitim aldı

13- Nil Karataş



1986 senesinde İstanbul’da dünyaya gelen Nil Karataş; O Ses Türkiye yarışmasına katılmış ve büyük bir başarı yakalamış isimlerden birisidir. Yemekteyiz programına da katılan Nil Karataş televizyon seyircisi tarafından tanınmaktadır

14- Berna Öztürk



Ünlü DJ Berna Öztürk, gece hayatını sevenler için oldukça tanınan bir isim. Ayrıca ünlü DJ bir dönem magazin basınında Tarkan’ın baldızı olarak fazlaca yer aldı. 

15- Yeşim Erçetin



1979 doğumlu olan Yeşim Erçetin 1996 yılında Neşe Erbek mankenlik ajansında profesyonel mankenlik yapmaya başladı. Yeşim Erçetin 2010 yılında evlendiği Emre Matraş ile olan 5 senelik evliliğini bitirme kararını aldığını açıklamıştı.

16- Neslihan Önder



Neslihan Önder, 2006 yılında Best model of Turkey (Türkiye'nin En İyi Modeli) seçilmiştir. Aynı yılın Best Model of the World yarışmasında ikinci olmuştuadar Çin’de yaşadı. Çin’de haftada üç reklam, bir ayda 40 tane katalog çekimlerine katıldı.



MEDYARADAR/ÖZEL