Gündem
23 Ağu 2023 12:09 Son Güncelleme: 23 Ağu 2023 15:45

İstanbul'da silahlı saldırıya uğrayan doktor öldü

Operatör doktor İbrahim Karahan'ın İstanbul'da bir otelde öldürüldüğü olayla ilgili ilginç detaylar ortaya çıkmaya başladı. A. A. K. adlı adam, Karahan'ı vurduktan sonra otelden yabancı uyruklu D. B. adlı kadınla kaçmış, kaçış anları kameralara yansımıştı. D. B. otelde birlikte olmak için Karahan ile anlaştıklarını ancak Karahan'ın 100 lira eksik verdiğini, bu nedenle tartıştıklarını söyledi. Karahan'ın ölümüne giden anların devamını da D. B. ve A. A. K. ifadelerinde anlattı.

Operatör Doktor İbrahim Karahan otelde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Saldırının ardından harekete geçen emniyet ekipleri şüphelileri yakaladı.

DOKTORU VURUP OTELDEN KAÇTILAR
Olay, dün saat 19.30 sıralarında Üniversite Mahallesi'ndeki bir otelde meydana geldi. Doktor İbrahim Karahan ile A. A. K. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında A. A. K. silahla Karahan'a ateş etti. Ardından A. A. K. yanındaki kadınla birlikte otomobile binerek kaçtı.

Karahan ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polisin çalışmasıyla A. A. K. ve otelden birlikte kaçtığı yabancı uyruklu D. B. yakalandı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada ise saldırıda kullandığı silah ele geçirildi. 

"BAĞIRMA SESLERİ ÜZERİNE DIŞARI ÇIKTIK"
Olayı gören Zilan Şengel, bir kadının bağırma sesleri üzerine dışarı çıktıklarını ardından polis ve ambulans ekiplerinin geldiğini belirterek, “Sonradan adamın vefat ettiğini duyduk" dedi. 

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

100 LİRA İÇİN TARTIŞMA İDDİASI
D. B. ifadesinde, otelde birlikte olmak için Karahan ile bin 500 liraya anlaştıklarını ancak Karahan'ın bin 400 lira ödediği için aralarında tartışma yaşandığını ve Karahan'ın parayı aldıktan sonra kendisini darbedip kovduğunu ve bu durumu erkek arkadaşı A. A. K.'ye mesaj atarak anlattığını söyledi.

"YUKARIDA KADINI DÖVÜYORLAR"
A. A. K. ise ifadesinde, görevlilere 'Yukarıda kadını dövüyorlar, gelin birlikte bakalım' diyerek görevlilerle odaya çıktığını ve kapıyı açan Karahan'ın bacağına ateş etmek istediğini, yanlışlıkla karnından vurduğunu söylediği öğrenildi.