Televizyon
02 Ara 2010 11:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:50

İSTANBUL VALİSİ'NE ENSE TIRAŞI! HALİL İBRAHİM SOFRASI'NDA İLGİNÇ ANLAR!

Hasan Kaçan ve Kadir Çöpdemir, Halil İbrahim Sofrası setini ziyaret eden İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun ense tıraşını yaptı.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, son zamanların en çok sevilen dizisi Halil İbrahim Sofrası’nın setini ziyaret etti. Halil İbrahim Sofrası’nın Türk toplumuna büyük katkı sağladığı ve çok önemli mesajlar verdiğine dikkat çeken Vali Mutlu, bunun diğer diziler tarafından örnek alınması gerektiğini vurguladı. Mümkün olduğunca diziyi takip ettiğini ve çok başarılı bulduğunu belirten Vali Mutlu, “Dizinin halkımıza ve toplumumuza güzel örnekler sunduğunu düşünüyorum. Koyu bir izleyicisiyim. Bu eserin ortaya çıkması adına katkılarından dolayı tüm dizi ekibine ve yöneticilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

GELİRSEK YIĞILIRIZ
Dizinin başrol oyuncuları Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan, Burak Satıbol ve yazete.com haber sitesi yöneticileriyle Zeyrekhane’de buluşan Vali Mutlu, oyuncularla burada sohbet etti.  Daha sonra dizinin çekildiği sokağa giderek burada vatandaşlarla bir araya geldi.  Kahvede oturup bal kaymak, lavaş yiyen Vali Mutlu, Kadir Çöpdemir ve Hasan Kaçan’ın esprileriyle güldü.  Vali Mutlu, kendisini yemeğe davet eden ikiliye, “Sizleri valilik binasında ağırlamak bizim için çok güzel olacak, biz sizleri yemeğe davet ediyoruz” tepkisini verdi.  “Sayın Valim gelirsek, valiliğe yığılırız” şeklinde espri yapan Çöpdemir, Vali Mutlu’dan şu cevabı aldı: “Sizi ağırlayacağımız salonu restore edeceğiz, hem restorasyon öncesi hem de sonrasında yemeğe davetlisiniz. Devlet sizin yahu...” Hasan Kaçan ve Kadir Çöpdemir, programın sonunda berbere gelerek, Vali Mutlu’nun ense tıraşını aldı.  

Başrollerini Hasan Kaçan, Kadir Çöpdemir, Seray Gözler Yeniay, Ayçe Abana ve Ahmet Yenilmez’in paylaştığı Halil İbrahim Sofrası dizisi, her Salı akşamı TRT1 ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor.