Gündem
04 Kas 2023 20:43 Son Güncelleme: 04 Kas 2023 20:48

İsrail destekçisi Burger King'ten korkunç gönderme! Hamburgerin içindeki Gazze mi?

Yüzlerce çocuğu katleden İsrail askerine sınırsız yemek yardımında bulunan Burger King'in Türkiye şubesindeki hamburger menüsü fotoğrafı sosyal medyanın tepkisini çekti.

İsrail’in hedef gözetmeksizin gerçekleştirdiği saldırılara tüm dünyadan gelen tepkiler büyürken, Carrefour İsrail ordusuna destek için yardım paketleri hazırladı.

Carrefour İsrael hesabından duyurulan yardımların ardından Mc Donalds ve Burger King de İsrail askerilerine yemek desteği sağladı.

BURGER KİNG'TEN KATİL İSRAİL ORDUSUNA DESTEK: ULUSU GÜÇLENDİRMEK İÇİN ÇIKTIK!

Burger King'in İsrail şubesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ulusu güçlendirmek için çıktık. Ekiplerimiz, kahramanlarımıza binlerce yemek bağışına devam etmek için gayretle çalışıyor. Burger King kurbanların ailelerine başsağlığı dileklerinde bulundu" ifadelerine yer verdi.

Gece gündüz bombalar yağdırarak çocukları kadınları öldüren İsrail'e desteğini açıklayan Burger King'in Türkiye şubesinde skandal bir olay yaşandı.

HAMBURGERDE FİLİSTİN BAYRAĞI RENKLERİ KULLANILDI

Menü afişindeki hamburgerde Filistin Bayrağı renkleri kullanıldı. Sosyal medyada tepki çeken görüntü sonrası "Resmen dalga geçiyorlar" "O burgerin içindeki Gazze değil mi?" yorumları yapıldı.

 

ETİKETLER
#burger king #gazze