Televizyon
29 Oca 2014 11:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:54

İpek Tuzcuoğlu ekranlara dönüyor! Hangi kanalda ne sunacak? (Medyaradar/Özel)

Cine5′te ünlü konuklarla ilgili merak edilenler, ünlülerin kendi kendileriyle hesaplaşmaları ve ünlü konuklara sürprizlerin yaşanacağı bir program başlıyor.

Ünlü oyuncu İpek Tuzcuoğlu’nun sunacağı “Yüzleşme” Cine 5 ekranında Şubat ayı içinde izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Yüzleşme’de hayata ve gündeme dair her konu açık, dürüst ve gerçeklerle dolu bir sohbetle yüz yüze konuşulacak. Cevapsız sorulara cevap aranacak.

“İpek Tuzcuoğlu ile Yüzleşme” 1 Şubat Cumartesi gününden itibaren Cine5’te başlıyor.

Programın ilk bölüm konuğu Balkan müziğinin sevilen ismi Suzan Kardeş. Suzan Kardeş, Kosova’daki çocukluğundan günümüze, hayatının bilinmeyenlerini tüm samimiyetiyle paylaşıyor. Müzik kariyeri öncesinde ünlü isimlerin makyözü olan Suzan Kardeş’in Sezen Aksu, Yılmaz Erdoğan ve sanat dünyasıyla ilgili anılarını paylaştığı “İpek Tuzcuoğlu İle Yüzleşme” 1 Şubat Cumartesi 21.35’de Cine5 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

“İpek Tuzcuoğlu ile Yüzleşme” programının 2 Şubat Pazar akşamı konuğu ise çok yönlü kişiliği ile başarılı sunucu ve televizyon eleştirmeni Mesut Yar. Yıllardır gazetecilik yapan Mesut Yar’ın elde edemediği şey neydi? Geçmişten günümüze hayatında iz bırakan olaylar neler? Ünlü sunucunun vazgeçemediği tutkusu ne? Mesut Yar’ın keyifli sohbetiyle renklenen “İpek Tuzcuoğlu İle Yüzleşme” 2 Şubat Pazar 21.35’de ekranlara geliyor