Spor
07 Oca 2024 10:35 Son Güncelleme: 07 Oca 2024 10:35

İngiliz ekibi Fransız yıldız Boey için harekete geçti!

Avrupa devlerinin peşinden koştuğu Sacha Boey için Aston Villa, Galatasaray’ın kapısını çalacak. 2021 yılında Rennes'den Galatasaray'a 1.1 milyon Euro'ya transfer olan Boey, 2 yıl içerisinde değerine değer kattı.

Galatasaray'da Okan Buruk'un teknik direktörlük koltuğuna oturması sonrası performansını artıran ve Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına giren Sacha Boey'a İngiltere Premier Lig'in köklü takımlarından Aston Villa da talip oldu. İngiliz ekibinin önümüzdeki günlerde Galatasaray'ın kapısını çalacağı ve görüşmelerin başlayacağı öğrenildi.

YÖNETİM KARAR VERECEK

Dursun Özbek başkanlığındaki yönetimin Sacha Boey'un satışına onay verip vermeyeceği ise merak ediliyor. Transferin 10 gün içerisinde netlik kazanması bekleniyor. Sarı-Kırmızılılar ile olan sözleşmesi 2025 yılında sona erecek olan genç yıldızın en büyük hayali Premier Lig'de forma giymek. 22 milyon Euro ile Süper Lig'in en değerli oyuncusu olan 23 yaşındaki sağ bek, bu sezon forma giydiği 29 karşılaşmada 2 kez fileleri havalandırdı.

1.1 MİLYONA ALINDI

2021 yılında Rennes'den Galatasaray'a 1.1 milyon Euro'ya transfer olan Boey, 2 yıl içerisinde değerine değer kattı. Galatasaray formasını 81 kez terleten genç yetenek 4 gol atarken 4 de asist yaptı. Yıldız oyuncu taraftarın sevgilisi konumunda.