Magazin
14 Şub 2024 09:38 Son Güncelleme: 14 Şub 2024 09:43

İlkim Karaca’nın kızından şoke eden iddia! O kama şu an kimde?

Cem Karaca'nın oğlu Emrah Karaca, üvey annesi İlkim Karaca'yı "Para için aile yadigârımız olan kamayı bile sattı" sözleriyle hedef almıştı. Bu iddianın ardından İlkim Karaca'nın kızı Martı, üvey kardeşi Emrah'a seslenerek, "O kamayı benim değil senin annen yıllar önce sattı!" dedi.

Efsane sanatçı Cem Karaca'nın 20'nci ölüm yıldönümünde, iki ailenin birbirine yönelik "Kamayı sattı" ithamları sürüyor. Cem Karaca'nın ilk evladı Emrah Karaca, üvey annesi İlkim Karaca hakkında 'Cem Karaca'nın hatıralarını satıyor' sözleriyle 'Aile yadigarı olan Kafkas kamayı müzayedede sattı' demişti.

İLKİM KARACA'NIN KIZINDAN YANIT GELDİ

Sabah'ın haberine göre, İlkim Karaca'nın kızı Martı Balamir ise o kama ile ilgili bilinmeyen bir detayı duyurdu. Martı, "Emrah Karaca'nın annesi Feride Balkan, o Kafkas kamasını evden aşırıp gidip Bakırköy'de kuyumcuya sattı. Üstelik Cem Karaca'dan habersiz şekilde bunu yaptı. O kuyumcu ise bir konserinde o kamayı Cem Karaca'ya geri getirdi ve parasını da almadı. Cem Karaca'nın annesi Toto Karaca'da o konserdeydi... Ve anne oğul o konserde kama ile poz verip fotoğraf çektirdi" açıklamasında bulundu.