Magazin
18 Eki 2023 21:42 Son Güncelleme: 18 Eki 2023 21:47

İkiz kızlarından sonra ‘Oğlu da var’ denmişti! Metin Akpınar harekete geçti

Ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkması sonrası Onur Akay tarafından bir iddia daha ortaya atıldı. Akay, Metin Akpınar'ın 1984 doğumlu bir de oğlu olduğunu söyledi. Akpınar da bu iddianın ardından harekete geçti.

Oyuncu Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu adında ikizleri olduğu yıllar sonra ortaya çıktı.

Bu olayın ardından Onur Akay, kaleme aldığı yazıda Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir de 1984 doğumlu olan bir oğlu olduğunu iddia etmişti.

Akay, o yazıda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Metin Akpınar’ın 1984 doğumlu bir de oğlu olduğu senelerdir yakın çevresinde konuşuluyor. Şu anda 39 yaşında olan ve iki isimli olan oğlunun göbek adı da Metin ve Almanya’da yaşıyor. Genç Metin’i büyüten aile Genç Metin'in Metin Akpınar’a babalık davası açmasını istiyor. Metin Akpınar emin olun ki oğlunu benim yazımla öğrenmiyor ama eşi Göksel Özdoğdu Akpınar benim yazımla öğrenecek. Genç Metin’in annesinin de Suphiye Orancı olduğunu söyleyenler var. Ancak annesi başka bir kadın bile olsa ikizlerin öz ağabeyi oluyor. Çocuklarının beklediği şeyin sadece sevgi ve sıcak ilişki olduğunu maalesef ki anlayamayan Metin Akpınar’ın, Yeşilçam filmlerini aratmayan hayatının bir gün film olacağı da kesinleşti.”

METİN AKPINAR HAREKETE GEÇTİ

İddiaların ardından harekete geçen Metin Akpınar, iddiaları sosyal medya hesabından duyuran Onur Akay'a dava açacak.