Gündem
23 Mar 2011 14:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:09

İKİ ESKİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ MHP'DEN VE CHP'DEN ADAY ADAYI OLDU!

Biri Hürriyet'in diğeri Akşam'ın eski yazı işleri müdürleri siyasete atılan gazeteciler kervanına katıldı..

Bir dönem Hürriyet gazetesinde yazıişleri müdürlüğü de yapan bir isim MHP’den milletvekili aday adayı oldu.

Gazeteci Kasım Öngen, MHP Çanakkale milletvekili aday adaylığını açıkladı. Öngen, görev verilirse Çanakkale’yi Meclis’te layıkıyla temsil edeceğini söyledi.

Çanakkaleli gazeteci Kasım Öngen, İstanbul’da bazı gazetelerde yazı işleri müdürlüğü görevlerinde de bulunduğunu belirterek, "Çanakkale doğumluyum.

Geçtiğimiz dönemde de MHP’den Çanakkale milletvekili aday adayı olmuştum. Bu yılki seçimlerde de yine kendi şehrimden adayım. Çanakkale yöresini çok iyi bilen birisi olarak Çanakkale’den milletvekilliği konusunda aday adaylığı başvurumu genel merkeze yaptım. Eğer bana bu görev verilirse Çanakkale’yi Meclis’te layıkı ile temsil edeceğim" dedi.

CENGİZ KAHRAMAN CHP’DEN ADAY

Türk basınının önemli isimlerinden biri olan Gazeteci Cengiz Kahraman da CHP İstanbul 2. Bölge’den aday adayı olduğunu duyurdu. Kahraman bugün adaylık başvurusunu CHP Genel Merkezi’ne yaptı.

Tercüman, AKŞAM, Vatan gazetelerinde yıllarca Haber Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Genel Yayın Koordinatörlüğü gibi önemli görevlerde bulunan Cengiz Kahraman aday adaylığını önceki gün duyurdu.