Televizyon
26 Şub 2011 11:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:04

İHSAN VAROL'DAN BAYÜLGEN'E HOSTES CEVABI!

Habertürk Cumartesi'den Pınar Erbaş'a konuş 'Kelime Oyunu' programının sunucusu İhsan Varol yarışmanın perde arkasını anlattı....

Bloomberg HT'nin sevilen yarışması 'Kelime Oyunu' programının sunucusu İhsan Varol, Habertürk Cumartesi'den Pınar Erbaş'a konuştu. Yarışmanın gördüğü ilgiden şahsı hakkında söylenenlere kadar ilginç açıklamalar yapan Varol, Okan Bayülgen'in eleştirilerine de cevap verdi.

Programda kadın yarışmacının uçan memeli sorusuna “Hostes” diye yanıt vermesi'ne Okan Bayülgen'in reyting hırsı olarak yorumlasına ilginç bir karşılık verdi:

"Açık söyleyeyim; öyle bir şey yaşadıktan sonra yayınlamayacak televizyoncu tanımıyorum. Neticede bu işi izlensin diye yapıyoruz. Bize Türkçeyi koruyoruz diye teşekkür ediyorlar ama “Bu işe Türk dilini koruyalım, insanlar güzel Türkçe öğrensin” diye başlamadık. Televizyonda hiçbir program yararlı olsun diye yapılmıyor. Karşı tarafın izzetinefsine zarar verecek bir durum olmadığı sürece, esprili olaylar her zaman yayınlanır. Yayın esnasında, durumun sıcaklığı ile hanımefendi “Bunu montajda kaldırabilir miyiz?” diye sordu ama program bitiminde kendisinin de onayını alıp yayınladık.

KELİME OYUNU MU İZDİVAÇ MI?

Varol, programa katılan yarışmacılar arasında çarpıcı bazı olayların yaşandığını anlatırken çarpıcı örnekler de verdi. Meğer Kelime Oyunu bazı yarışmacıların hayatında gerçekten çok önemli bir rol oynamış.

"Dekorda kullandığımız koltuklar çok dönüyor. Öyle ki altlarına bir dinamo bağlasanız sonsuz enerji kaynağı olur. Yarışmacılar sabit durabilmek için halay ekibi gibi birbirlerine tutunmak zorunda kalıyor. Önce birbirlerinin dizlerine tutunuyorlar, sonra sohbet...Yayın öncesinde tanışıp evlenenler de oldu. Bir yarışmacımızı da televizyonda görüp beğenen bir hanım Facebook’tan bulmuş. Onlar da bahara evleniyor."