Gündem
08 Şub 2012 19:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:19

İFTİRA VE KOMPLO İLE KARŞI KARŞIYAYIZ! KARACAN GRUBU'NDAN GÖZALTI AÇIKLAMASI!(MEDYARADAR/ÖZEL)

Karacan Grubu, İstanbul Emniyetinin düzenlediği operasyon ve gözaltılar ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama!

Karacan Grubu’nun açıklaması;

Bugün medyaya da yansıdığı üzere grubumuzda bir arama operasyonu gerçekleştirilmiştir. Kamuoyunda yanlış değerlendirilme yapılmaması açısından operasyonunun gerçek nedenini açıklamayı uygun buluyoruz.

Karacan Grubu’nda daha önce görev alan ve zimmetine 30 bin dolar para geçirdiğinin tespit edilmesi sonrası grubumuzla ilişkisi kesilen eski bir çalışanımızın şikayeti üzerine bu oparasyon gerçekleştirilmiştir. Bahsi geçen şahsın zimmetine para geçirdiğinin tespitinin ardından şikayetçi olunmuş ve hakkında Beykoz Ceza Mahkemesi’nde dava açılmıştır, bu dava halen görülmektedir.
 
Grubumuzla ilişkisi kesildikten sonra rakiplerimiz ile işbirliği yaparak hakkımızda asılsız iddialar ile şikayette bulunan bu şahsın maalesef bazı grupların maşası olmaktan başka bir özelliği bulunmuyor. Çamur at izi kalsın mantığı ile hareket edenlere kanuni yollardan en hızlı ve en sert yanıtı vereceğimizden de kimsenin kuşkusu olmasın.
Ayrıca bu iddiaların asılsız olduğu aramalar sonunda ortaya çıkmıştır, zira yapılan aramalarda iddialara konu olan herhangi bir evrak ya da belge bulunamamıştır.
 
Biz Karacan Grubu olarak Milliyet ve Vatan gazetelerindeki hisselerimizi bu iki gazetenin geleceğini düşünerek devrettikten sonra yeni projeler üzerinde çalışmaktayız. İddia edildiği üzere vergi borçlarından kaçmak için kaynakları yurtdışına çıkarmak gibi bir niyetimiz olmadığı gibi yurtdışında yeni bir kanal projesi üzerinde çalışmaktayız. Yönünü büyümeye ve dünyaya açılmaya çevirmiş bir grup olarak rakiplerimizin bu tip küçük oyunlarıyla kaybedecek vaktimiz ve enerjimiz yok. Karacan Grubu olarak bütün enerjimiz yayıncılık alanında dünyada söz sahibi bir grup olmak için harcıyoruz.
 
Kamuoyuna duyurulur
 
Saygılarımızla