Magazin
12 Ağu 2012 18:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:01

''İÇİMDE ÇOK ŞEY BİRİKTİ!'' HANGİ ŞARKICIYA ŞARKI SÖZÜ YAZDI?

Ali Taran'dan ayrıldıktan sonra zor günler geçiren Ayşe Özyılmazel, içinde çok şey biriktiğini söyledi.

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde tatil yapan ünlü yazar ve sanatçı Ayşe Özyılmazel , Hande Yener için şarkı sözü yazdı.

Bodrum’un Yalıkavak beldesine sanatçı Yalın’ın konserini dinlemeye gelen Ayşe Özyılmazel , gazetecilerin sorularını yanıtladı. Oldukça neşeli görünen Yılmazel, Hande Yener’e şarkı sözü yazdığını belirtti. Yılmazel, şarkıyı en güzel okuyabilecek ismin Hande Yener olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

"HEDİYEM OLSUN HANDE’YE"
“Bir şarkı sözü yazdım. Hande Yener’le çok uyumlu olacağını düşündüm. Şarkı sözlerini beğenirse hediyem olsun Hande’ye. Hande’nin müthiş bir sesi var, parçamı eğer okursa inanılmaz mutlu olurum. Amerika’da şimdi Hande, geldiğinde karşılayacağım. Ben Hande’ye tweet attım, daha sonra menajerini aradım. Aslında şarkıyı ben kendime yazmıştım. Daha sonra Hande Yener okursa daha güzel olur süper olur dedim. Amerika’dan gelsin buluşacağız umarım beğenir sözlerini.”

İKİ KİTAP BİRDEN YAZIYOR
Ünlü yazar şarkıcı Yılmazel, Bodrum’da iki kitap yazdığını söyleyerek “2 kitap yazıyorum Bodrum ’da; birisi günlük ama öyle yediğimi içtiğimi yazmıyorum değişik bir tür. Öteki kitabım ise çok değişik bir tarzda. İkisini de aynı anda yazıyorum. Bu arada bizim programdan dolayı bayağı bir durdum yazma işinde, iki hafta sonra bitiyor program ondan sonra Bodrum’a bir ay yerleşeceğim, o zaman bütün kitaplarımı bitireceğim. İki kitabımı bitirmem lazım bir de albümüm var. Daha albümün 3 şarkısını tamamlayabildim."

YAZARAK MUTLU OLUYORUM
Program çekimleri sırasında yazarak daha mutlu olduğunu fark eden Özyılmazel, “İçimde çok şey birikti. Ben yazarak mutlu olabildiğimi anladım. Program yaparken de onu anladım. Ben yazarak mutlu olabilen bir insanım" dedi.

YALIN BENİM TEK DOSTUM
Yalın’ın tek dostu olduğunu belirten Özyılmazel, şunları söyledi: “Bugün buraya Yalın için geldim. O benim bu ortamda tek dostum. Çok arkadaşım var ama Yalın tek dostum. Yalın’la bayağı oldu arkadaşlığımız. Yalın ’la ben çok şey paylaştım.”