Magazin
30 Eyl 2023 20:32 Son Güncelleme: 30 Eyl 2023 20:38

İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil'in evliliğine karşı çıktı!

Mehmet Ali Erbil, 5 aydır aşk yaşadığı 40 yaş küçük sevgilisiyle evlilik kararı aldı. Yakın arkadaşının evlenmesine karşı çıkan İbrahim Tatlıses "Benden önce evlenemezsin" dedi.

66 yaşındaki Mehmet Ali Erbil, 5 aydır birlikte olduğu 26 yaşındaki Gülseren Ceylan'a evlilik teklifi etti. Yakın arkadaşı Mehmet Ali Erbil'in 6. kez nikah masasına oturmaya hazırlandığını öğrenen İbrahim Tatlıses ise "Benden önce olmaz" diyerek karşı çıktı.

"TATLISES 'BU SAATTEN SONRA BİZİ ONLAR SEÇER, BİZ SEÇEMEYİZ' DEDİ"

Sevgilisiyle kamera karşısına geçerek soruları yanıtlayan Mehmet Ali Erbil, İbrahim Tatlıses ile arasında geçen telefon sohbetini anlattı. Tatlıses'in kendisine bir şart koyduğunu söyleyen Erbil, "İbrahim (Tatlıses) beni aradı. 'Sakın benden önce evlenme' dedi. Bir tek ondan tepki oldu, 'benden önce evlenemezsin' diye. Bizi bundan sonra onlar seçecek, biz daha seçemeyiz' dedi. Bizler biraz daha unu elemiş insanlarız" dedi.

"EVLİLİK OLURSA ÇOCUK DÜŞÜNÜYORUZ"

Kız arkadaşıyla mutlu bir ilişkisi olduğunu söyleyen Erbil, "Çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna da "Olursa evlilik çocuk düşünüyoruz. Al Pacino'nun bile oldu 83 yaşında. Onun hiç çocuğu yok, niye olmasın ki?" cevabını verdi.