Gündem
12 Oca 2024 11:14 Son Güncelleme: 12 Oca 2024 11:19

İBB Arıtma Tesisi'nde "ters baktın" cinayeti!

İBB Arıtma Tesisi’nde işçiler arasında çıkan ‘yan baktın‘ kavgasında sırtından bıçaklanan bir işçi hayatını kaybetti.

İstanbul Kemerburgaz’da bulunan İBB Arıtma Tesisi’nde çalışan bir kişi, ‘yan baktın’ diyerek Beyoğlu Belediyesi temizlik personelini sırtından bıçaklayarak öldürdü.

Olay, dün saat 11.30 sıralarında Kemerburgaz’daki İBB Arıtma Tesisleri’nde meydana geldi. Tesiste çalışan İBB personeli Erdal Y. ile Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Serdal Karaçepe arasında ‘neden ters ters bakıyorsun’ diyerek tartışma başladı. Tartışmada küfür edilmesi üzerine sinirler gerildi, iki işçi arasında kavga çıktı.

BIÇAKLANAN İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ
Kavgada Erdal Y., Karaçepe’yi sırtından bıçakladı. Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına alınan Serdal Karaçepe yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetmişti.

CİNAYET ANI KAMERADA
İBB personelinin, Karapeçe’yi bıçakladığı anların güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde taraflar arasında tartışma çıktığı, ardından diğer personelin araya girmesiyle ortalığın sakinleştiği görülüyor. Bir süre sonra daha önce kavgaya karışan bir işçinin, kulübeye girdiği ve tartışmanın tekrar alevlendiği ve Serdal Karaçepe’nin aldığı bıçak darbesiyle yere yığıldığı görülüyor. Öte yandan gözaltına alınan katil zanlısı Erdal Y.’nin ise polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildiği öğrenildi.