Medya
23 Mayıs 2014 13:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:12

Hürriyet'te yol ayrımı mı? Ertuğrul Özkök Aydın Doğan'dan helallik istedi!

Başbakan Erdoğan ve hükümete yakın medyanın hedefinde olan Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, patronu Aydın Doğan'dan helallik istedi.

Aydın Doğan'ın servetini kaybetme pahasına, gazetenin ve yazarların arkasında durmasını hayatının sonuna kadar unutmayacağını belirten Özkök, Doğan'a hakkını helal ettiğini belirtti. "İtiraf etmeliyim ki, bizler ona yeterince yardımcı olamadık... Onun bizim arkamızda durduğu kadar, bizler onun yanında duramadık... Ama o bizi korumaya devam etti." diyen Özkök ilginç bir mesaj verdi.

"ARTIK SENİ TAŞIYAMIYORUM" DERSE HAKKINI HELAL ETMESİNİ İSTERİM

"Bugün Aydın Bey bana “Kusura bakma arkadaşım, artık seni taşıyamıyorum” dese, yapacağım tek şey, ona bütün kalbimle teşekkür etmek ve hakkını helal etmesini istemek olur. Bense bütün hakkımı şimdiden helal ediyorum." diyen Özkök'ün yazısı "Hürriyet'te yol ayrımı" yorumlarına konu oldu.

Özkök her ne kadar "Yanlış anlamayın, böyle bir şey kesinlikle yok. Yazmaya devam ediyorum." notunu düşse de Aydın Doğan'dan helallik istediği yazıyla veda sinyali verdiği yorumlarına engel olamadı.