Gündem
30 Nis 2012 14:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:35

HÜRRİYET'İN SOSYAL MEDYA EDİTÖRLÜĞÜNE HANGİ GAZETECİ ATANDI?

Hürriyet, bir yandan internet yayıncılığına yönelirken diğer yandan da sosyal medyaya ilgisini arttırıyor.

Hürriyet, bir yandan internet yayıncılığına yönelirken diğer yandan da sosyal medyaya ilgisini arttırıyor.

Vuslat Doğan Sabancı, Hürriyet'in yeni Sosyal Medya Editörü'nü çalışanlara yolladığı bir mesaj ile açıkladı.

İşte Vuslat Doğan Sabancı'nın o mesajı:

Sevgili arkadaşlar;
İçinde bulunduğumuz dönüşüm süreciyle "okurlarımızın karşısına, yeni medya düzenini benimsemiş ve hatta öncüsü olmaya soyunmuş bir şekilde, sadece Gazete Hürriyet olarak değil, her an, her yerde, her şekilde ulaşan bir platform olarak çıkacağız" demiştik.

Bu bağlı olarak gelişen yeni medya konsepti doğrultusunda Hürriyet Grubu bünyesinde yeni oluşturulan Sosyal Medya Editörlüğü görevine Hürriyet Yan Yayınlar Muhabiri olarak görev yapan Şermin Terzi getirilmiştir.

1972 İstanbul doğumlu Sn. Şermin Terzi, 1989 yılında Fatih Ticaret Lisesi'nden mezun olduktan sonra, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'ne devam etmiş, iş hayatına 1987 yılında Dima Ticaret A.Ş'de muhasebe şef yardımcısı olarak başlamıştır. 1989-1991 yılları arasında Hobi Limited Şirket ve Halk Sigorta Acentalığı'nda müdür olarak görev almıştır.

1991 yılında İcra Kurulu Yönetici Asistanı olarak Hürriyet Ailesi'ne katılan Şermin Terzi, 2000 yılından bu yana Yan Yayınlar servisinde muhabir olarak görev almıştır ve Sosyal Medya Editörlüğü görevine ek olarak muhabirlik görevini yürütmeye devam edecektir.

Sn. Terzi, bekar ve bir kız çocuğu sahibidir.

Arkadaşımıza yeni görevinde başarılar dilerim.

Vuslat Doğan Sabancı
Yönetim Kurulu Başkanı