Gündem
07 Ara 2014 13:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:58

Hürriyet İK'ya Vuslat Doğan Sabancı'dan kutlama

Hürriyet gazetesinin Pazar eki 'Hürriyet İK', bugün 1000. sayısıyla okurlarının karşısına çıktı. Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, bu başarıyı bir mesajla kutladı.

Hürriyet'le birlikte her Pazar ücretsiz olarak verilen Hürriyet İK, bugün 1000. sayısına ulaştı. Kurumsal şirketlerin iş ilanlarını yayınlamasıyla bilinen Hürriyet İK, ilk olarak Ekim 1995 senesinde yayın hayatına başlamıştı.

Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, Hürriyet İK'nın 1000. sayısını gazetenin internet sayfasında yayınlanan bir mesajla kutladı. "Nice 1000. sayılara" başlıklı yazıda Sabancı, Hürriyet İK için "Sayısız yayınıyla, iş ya da eleman arayanların ufuklarını açtı. Hem değişen dünyayı anlamamızı sağladı, hem de bu dünyanın yeni trendlerini belirleyen bir marka haline geldi" ifadelerine yer  verdi.

İŞTE VUSLAT DOĞAN SABANCI'NIN O MESAJI:

Evet, Hürriyet İK, bugüne kadar sayısız heyecanlı gencin gelecekte tuğla tuğla öreceği başarılı kariyerinin ilk adımına tanıklık etti... Ya da pek çok deneyimli, kariyer sahibi profesyonel, doğru kurumla Hürriyet İK köprüsünden geçerek buluştu...
Nice küçük ilanlar, Hürriyet İK sayesinde sağlam kariyerlerin başlangıcı oldu kimbilir...
Hürriyet İK, yayın hayatına başladığı Ekim 1995 tarihinden bu yana kesintisiz ve etkili yayınıyla, bugün 399 bin okura ulaşan erişimiyle insan kaynakları alanının en etkin mecrası... Yine de Hürriyet İK'nın bu 19 yıllık serüvenine, sadece eleman arayanlarla iş arayanların buluştuğu bir mecra demek haksızlık olur.
Hürriyet İK, bu çok önemli görevi üstlenirken, aynı zamanda, "insan kaynağı" kavramının hayatımıza girmesine, özel sektörde tanınmasına ve standartlarının oluşmasına öncülük eden yayınlardan biri oldu. Türkiye'de nitelikli insan kaynağının yetişmesine katkıda bulundu.
Sayısız yayınıyla, iş ya da eleman arayanların ufuklarını açtı.
Hem değişen dünyayı anlamamızı sağladı, hem de bu dünyanın yeni trendlerini belirleyen bir marka haline geldi.
Bugün büyük şirketlerin kilit noktalarında bulunan kadın - erkek pek çok başarılı yöneticinin yolunun en az bir kez İK'yla kesiştiğini bilmek çok güzel bir duygu.
Kurumsal şirketlerin ve çeşitli meslek dallarında kariyer yapmak isteyen okurların takip etmekten vaz geçemediği Hürriyet İK, şimdi 1000'inci sayısıyla karşınızda.
Bu başarıda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederken, insan kaynağının çok önemli olduğu iş dünyasında doğru zamanda doğru kişiyle buluşmak için Hürriyet İK'dan vazgeçmeyin diyorum.

Vuslat Doğan SABANCI
Yönetim Kurulu Başkanı