Televizyon
13 Nis 2010 17:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:13

''HÜLYA AVŞAR'IN ZİHİNSEL DEKOLTESİ VAR!.. NİLÜFER KAS'TAN OLAY YARATACAK AÇIKLAMALAR!..

"Hülya Avşar'ın zihinsel dekoltesi var! Gülben Ergen artık mayınlı tarlalara girmiyor." Hülya Avşar'ın hazırlayıp sunduğu programa konuk olan gazeteci Nilüfer Kas neler söyledi?

Hülya Avşar’ın hazırlayıp sunduğu programa konuk olan gazeteci Nilüfer Kas, Avşar’ın “Benim röportajlarımı değerlendirdiğinizde nasıl bir tablo çıkıyor?’ sorusuna ‘Doğuştan star olduğunuz için kendinizi sürekli halkı şaşırtmak zorunda hissediyorsunuz. Başbakan Tayyip Erdoğan’la ortak ve ayrılan yönleriniz var. Siz provakatifsiniz, Başbakan reaktif.  Ancak ikiniz de iletişiminizi çatışma sanatı üzerine kuruyorsunuz. Sizin sevenleriniz ve nefret edenleriniz var ama hepsinin ortak özelliği size kayıtsız kalamamaları. Çünkü zihinsel bir dekolteniz var’ yorumuyla yanıt verdi.

Hülya Avşar ‘O zaman Başbakanımızın da zihinsel dekoltesi var. Konuşmalarını çok etkili buluyorum” dedi. Yöneticilere medya eğitimi veren Nilüfer Kas, programda medya eğitiminin inceliklerini anlattı.

Kas, röportajlarını değerlendirdiği ünlü sanatçı Gülben Ergen’in son dönemde polemik yapma isteğini kaybettiğini vurgulayarak “Gülben Ergen kendini yeniden konumlandırıyor. Artık mayınlı tarlalara girmiyor. Eskiden mayını döşeyip bilerek patlatıyordu. Bu tarz bir süre halka sevimli gelebilir ama dezavantajı da var. Halk bir süre sonra Gülben Ergen’den sıkılabilir” diye konuştu.